Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

«Θετική έκπληξη» Τσίπρα για την πρόταση της Μόσχας να ενταχθεί η Ελλάδα στην τράπεζα των BRICS

Τρίτη, 12 Μαΐου, 2015

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον υφυπουργό Οικονομικών της Ρωσίας και εκπρόσωπο της νέας αναπτυξιακής τράπεζας που δημιουργούν οι χώρες BRICS (Κίνα, Ρωσία, Βραζιλία, Ινδία, Ν. Αφρική) Σεργκέι Στόρτσακ.
Σύμφωνα με κυβερνητικούς κύκλους που επικαλείται το ΑΠΕ, ο κ. Στόρτσακ κάλεσε την Ελλάδα να γίνει το έκτο μέλος στην αναπτυξιακή τράπεζα των BRICS.
Ο Αλέξης Τσίπρας ευχαρίστησε τον κ. Στόρτσακ εκφράζοντάς του, παράλληλα, τη θετική του έκπληξη για την πρόσκληση να ενταχθεί η Ελλάδα στην αναπτυξιακή τράπεζα.
Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο έλληνας Πρωθυπουργός εξέφρασε στον κ. Στόρτσακ το ενδιαφέρον της Ελλάδας και τη δέσμευση να εξετάσει διεξοδικά την πρόταση την οποία θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει με τους ηγέτες των κρατών των BRICS στην Αγία Πετρούπολη, όπου θα βρεθεί για να συμμετάσχει στο Οικονομικό Φόρουμ που διοργανώνεται από τις 18 έως τις 20 Ιουνίου.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου