Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Αθώος ο Γεωργιανός για τη δολοφονία του αρχιμανδρίτη Φώτη Ζαχαρόπουλου

Τρίτη, 12 Μαΐου, 2015

Αθώο έκρινε τη Δευτέρα τον 24χρονο Γεωργιανό για τη δολοφονία του αρχιμανδρίτη Φώτη Ζαχαρόπουλου στη Χώρα Μεσσηνίας το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καλαμάτας. (σχετικό ρεπορτάζ)
Νωρίτερα ο εισαγγελέας απέδιδε το έγκλημα σε οικονομικά κίνητρα, λέγοντας ότι ο κατηγορούμενος και ο ανήλικος Χωραΐτης ήταν αποφασισμένοι να ληστέψουν και να σκοτώσουν τον 54χρονο αρχιμανδρίτη Φώτη Ζαχαρόπουλο, εξασφαλίζοντας έτσι τη σιωπή του.
Ξεκινώντας την αγόρευσή του, παρατήρησε ότι το θύμα ήταν το κεντρικό πρόσωπο σε αυτή τη δίκη - και αναρωτήθηκε γιατί οι σεξουαλικές προτιμήσεις του αρχιμανδρίτη αξιοποιήθηκαν ως υπερασπιστικό στοιχείο, εφόσον ο κατηγορούμενος αρνείται την κατηγορία.
Ο Γεωργιανός κατηγορούμενος στην απολογία του αρνήθηκε τα πάντα. Ισχυρίστηκε ότι οι αστυνομικοί κατασκεύασαν την ομολογία του γιατί έψαχναν για τον δεύτερο ένοχο - ενώ και ο ανακριτής Κυπαρισσίας δεν κάλεσε τον Ρουμάνο τον οποίο επικαλέστηκε ως άλλοθί του. Όπως υποστήριξε συγκεκριμένα ο Γεωργιανός, τις ώρες που κατηγορείται ότι σκότωσε μαζί με τον ανήλικο Χωραΐτη τον αρχιμανδρίτη, ο ίδιος και ο Ρουμάνος έκαναν τη βόλτα τους στην Πύλο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου