Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Η Ελλάδα με τη Μαρία Ελενα-Κυριάκου ρίχνεται στη μάχη της Γιουροβίζιον

Η Ελλάδα με τη Μαρία Ελενα-Κυριάκου ρίχνεται στη μάχη της Γιουροβίζιον

Το εισιτήριο για τον τελικό της 60ής Eurovision, στις 23 Μαΐου στη Βιέννη, διεκδικεί απόψε η Ελλάδα, που διαγωνίζεται στον πρώτο ημιτελικό με τη Μαρία Έλενα Κυριάκου και το τραγούδι «One Last Breath».
Η Ελλάδα θα εμφανιστεί στη έκτη θέση με τη Μαρία Έλενα Κυριάκου και το τραγούδι One Last Breath, σε σύνθεση της ίδιας και του Ευθύβουλου Θεοχάρους και στίχους των Βαγγέλη Κωνσταντινίδη και Εβελίνας Τζιώρα.
Ο δεύτερος ημιτελικός και ο τελικός του διαγωνισμού θα μεταδοθούν επίσης ζωντανά την Πέμπτη 21 και το Σάββατο 23 Μαΐου, αντιστοίχως, στις 22.00. Τον σχολιασμό για τους δύο ημιτελικούς θα κάνουν η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Εκτός από τη χώρα μας, στον α' ημιτελικό διαγωνίζονται οι:
Μολδαβία
Αρμενία
Βέλγιο
Ολλανδία
Φινλανδία
Εσθονία
ΠΓΔΜ
Σερβία
Ουγγαρία
Λευκορωσία
Ρωσία
Δανία
Αλβανία
Ρουμανία
Γεωργία

Στον β' ημιτελικό, την Πέμπτη 21 Μαΐου, διαγωνίζονται οι:
Λιθουανία
Ιρλανδία
Σαν Μαρίνο
Μαυροβούνιο
Μάλτα
Νορβηγία
Πορτογαλία
Τσεχία
Ισραήλ
Λετονία
Αζερμπαϊτζάν
Ισλανδία
Σουηδία
Ελβετία
Κύπρος
Σλοβενία
Πολωνία


Στον τελικό της 23ης Μαΐου θα συμμετάσχουν συνολικά 27 χώρες, εκ των οποίων οι είκοσι από τους δύο ημιτελικούς - δέκα από κάθε βραδιά - ενώ οι υπόλοιπες επτά, δηλαδή οι «Big Five» (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Ην. Βασίλειο), η διοργανώτρια Αυστρία, καθώς και η Αυστραλία - που φέτος συμμετέχει τιμητικά στον διαγωνισμό - θα περάσουν απευθείας στον Τελικό. Η σειρά εμφάνισης στον τελικό θα ανακοινωθεί από τους διοργανωτές μετά την διεξαγωγή και του Β' ημιτελικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου