Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Ημερίδα για την αντίσταση των Ρωμιών τις μέρες της Άλωσης της Πόλης

Πέμπτη, 21 Μαΐου, 2015

Ημερίδα με αφορμή την 562η Επέτειο της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης διοργανώνει η Οικουμενική Ομοσπονδία Κωνσταντινουπολιτών την Πέμπτη 28 Μαΐου 2015, στις 18.00, στο ξενοδοχείο Κοράλ στο Παλαιό Φάληρο.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα η εκδήλωση θα ξεκινήσει με χαιρετισμό του Δ.Σ. και θα ακολουθήσουν:
-Ομιλία της Βασιλικής Ξύδα Ράλλη, Προέδρου του Συλλόγου Πριγκηπιανών «Αγ. Γεώργιος Κουδουνάς» με θέμα «Η Αντίσταση των Ρωμιών της νήσου Πριγκήπου τις μέρες της Άλωσης».
-Συζήτηση στρογγυλής τράπεζας με θέμα «Οι σημερινές προβολές της Κεντρικής Βυζαντινής κρατικής στρατηγικής στην Δύση, Σλαβικό και Ισλαμικό κόσμο».
Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο Νικόλαος Ουζούνογλου, πρόεδρος της Οι.Ομ.Κω., ενώ θα συμμετέχουν επίσης ο Χαράλαμπος Παπασωτηρίου, αναπληρωτής καθηγητής διεθνών σχέσεων και στρατηγικών σπουδών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και ο δρ. Ευάγγελος Βενέτης, ερευνητής ΕΛΙΑΜΕΠ και Κέντρου Έρευνας Μοχάμεντ Αλί Καβάλας.
Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνου στον ανδριάντα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στην παραλία του Παλαιού Φαλήρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου