Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Η Αμερική "έκαψε" το Καμμένο

Προς ματαίωση η συνάντηση Καμμένου με τον αμερικανό ομόλογό του

Λέτε να ετοιμάζει τις βαλίτσες του ο Παναγόπουλος
Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος
Προς ματαίωση η συνάντηση Καμμένου με τον αμερικανό ομόλογό του
Η προγραμματισμένη για την Πέμπτη συνάντηση του υπουργού Εθνικής Αμυνας, Πάνου Καμμένου, με τον αμερικανό ομόλογό του Άστον Κάρτερ, σύμφωνα με πληροφορίες, ακυρώθηκε. Μάλιστα, δεν θα υπάρξει συνάντηση ούτε με τον υφυπουργό Ρόμπερτ Γουόρκ.
Σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις, ο κ. Καμμένος θα συναντηθεί την Παρασκευή στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ με την βοηθό υπουργό Εξωτερικών αρμόδια για θέματα Ευρώπης Βικτόρια Νούλαντ, ενώ θα έχει τις προγραμματισμένες επαφές του με γερουσιαστές και βουλευτές στο Κογκρέσο και θα πραγματοποιήσει ομιλίες στις δεξαμενές σκέψεις Hudson Institute και Atlantic Council.
Ο Συντονιστής ΟΔΕ Εξωτερικών και Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Τασούλας, σχετικά με την εικαζόμενη ματαίωση της συνάντησης του Π. Καμμένου με τον αμερικανό ομόλογό του, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ο υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Πάνος Καμμένος αναχώρησε για τις ΗΠΑ, προκειμένου όπως προανήγγειλε, να συναντηθεί με τον αμερικανό ομόλογό του, χωρίς όμως να είχε σιγουρέψει, όπως φαίνεται, τη συνάντηση!
Πληροφορούμεθα ότι ο υπουργός Αμύνης των ΗΠΑ δεν θα ευκαιρήσει να συναντήσει τον κ. Καμμένο, παρά τις … γενναιόδωρες προσφορές του τελευταίου για παραχωρήσεις βάσεων, επισκευές αεροσκαφών ύψους 500 εκ. δολαρίων και εκμετάλλευσης του 30% των μελλοντικών κοιτασμάτων πετρελαίου.
Λυπούμαστε πραγματικά για αυτή την εξέλιξη, που δείχνει, πως τόσο σύντομα η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, σπατάλησε τόσο κεφάλαιο αξιοπιστίας της χώρας μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου