Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Αεροσκάφος συνετρίβη σε αυτοκινητόδρομο της Ατλάντα - Τέσσερις νεκροί

ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ

 Σάββατο, 9 Μαΐου, 2015

Αεροσκάφος συνετρίβη σε αυτοκινητόδρομο της Ατλάντα - Τέσσερις νεκροί
Ενα μικρό αεροσκάφος τύπου Piper συνετρίβη πάνω σε μια λεωφόρο της Ατλάντα, εν ώρα αιχμής, με αποτέλεσμα τον θάνατο τεσσάρων πολιτών που επέβαιναν σε αυτό. Σαν από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα στο έδαφος.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία της κομητείας Ντεκάλμπ, το μικρό αεροσκάφος τυλίχθηκε στις φλόγες αμέσως μετά την πρόσκρουση στο έδαφος, με αποτέλεσμα να γεμίσει καπνούς ολόκληρη η περιοχή γύρω από τον αυτοκινητόδρομο.
Η ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι το αεροπλάνο, ένα Piper PA-32, απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Ντεκάλμπ-Πιτστρί της Ατλάντα. Ο πιλότος «ανέφερε κάποιο πρόβλημα αμέσως μετά την απογείωση» μετέδωσε τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός.
Το αεροσκάφος συνετρίβη στη μέση του αυτοκινητόδρομου Interstate-285 και έπιασε φωτιά. «Ηταν σαν να είχε πέσει βόμβα» ανέφερε ένας αυτόπτης μάρτυρας στο σημείο της συντριβής.
Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου