Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Πέρασε στον τελικό η Ελλάδα με τη Μαρία Έλενα Κυριάκου

Τετάρτη, 20 Μαΐου, 2015

Καθηλωτική, δυναμική, αιθέρια, η Μαρία Έλενα Κυριάκου τραγούδησε στη σκηνή του 60ού Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision και έκλεψε τις εντυπώσεις στον α' ημιτελικό, καταφέρνοντας να κατακτήσει και ένα από τα δέκα εισιτήρια για το μεγάλο τελικό του Σαββάτου.
Η Κύπρια τραγουδίστρια, που εκπροσωπεί την Ελλάδα, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό «on stage» και η παρουσία της κατάφερε να κερδίσει τους ψηφοφόρους ανά την Ευρώπη -καθώς κάθε χώρα δεν έχει δικαίωμα να ψηφίσει τη δική της συμμετοχή.


Η Ελλάδα εμφανίστηκε στην έκτη θέση με το τραγούδι «One Last Breath», σε σύνθεση της Μαρίας Έλενας Κυριάκου και του Ευθύβουλου Θεοχάρους και στίχους των Βαγγέλη Κωνσταντινίδη και Εβελίνας Τζιώρα. Και ήταν και η έκτη χώρα που άκουσε το όνομά της από τις παρουσιάστριες του ημιτελικού, όταν ανακοινώθηκε ποιες συμμετοχές παίρνουν το εισιτήριο για το μεγάλο σαββατιάτικο τελικό.
Οι υπόλοιπες εννέα χώρες που προκρίθηκαν είναι:
Ρωσία, Αλβανία, Αρμενία, Ρουμανία, Ουγγαρία, Εσθονία, Γεωργία, Σερβία, Βέλγιο
Φυσικά, ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει στη φινλανδική συμμετοχή, που έγραψε ιστορία, στέλνοντας ένα χέβι μέταλ συγκρότημα με σύνδρομο Down στο διαγωνισμό. Ωστόσο, αυτό δεν έφερε και την πολυπόθητη πρόκριση στον τελικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου