Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Απεβίωσε η Γιαννούλα – Τζοάν- Ζαχαρούλη στο Λόουελ

Του Θεόδωρου Καλμούκου

Zaharoolis Joann 1
Δευτέρα, 11 Μαΐου, 2015
ΛΟΟΥΕΛ –ΜΑΣΑΧΟΥΣΕΤΗ.- Απεβίωσε σε ηλικία 71 ετών η Γιαννούλα ή Τζοάν όπως ήταν ευρύτερη γνωστή Ζαχαρούλη την Τετάρτη 6 Μαΐου στην οικία της στο Λόουελ περιστοιχισμένη από την οικογένεια της. Η αείμνηστη γεννήθηκε στις 27 Φεβρουαρίου του 1944 στο Καστράκι στην Ελλάδα και ήταν θυγατέρα του Αντωνίου και της Αρετής Παπαρίση.

Μετανάστευσε με τους γονείς της στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1954 σε ηλικία δέκα ετών και εγκαταστάθηκαν στην ιστορική πόλη του Λόουελ όπου μαθήτευσε στα δημόσια σχολεία της πόλης. Σπούδασε Παιδαγωγικά και έλαβε τα πτυχία Μπάτσελορ και Μάστερ από το Middlesex Community College και από το Fitchburg State College αντίστοιχα και αργάσθηκε ως δασκάλα σε σχολεία του Λόουελ και ιδιαίτερα στα Γυμνάσια Sullivan και Butler.
Η αείμνηστη ήταν αγαπημένη και αφοσιωμένη σύζυγος του Γεωργίου Ζαχαρούλη, ο οποίος είναι ο σημερινός πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου της κοινότητας Αγίας Τριάδος του Λόουελ, ενώ διετέλεσε πρόεδρος της Πανλακωνικής Ομοσπονδίας Αμερικής, είναι μέλος της ΑΧΕΠΑ και εκ των πλέον δραστήριων μελών της Ομογένειας του Λόουελ και της Βοστώνης και ο οποίος είχε πάντοτε την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη της συζύγου του.
Η Γιαννούλα Ζαχαρούλη ήταν δραστήριο μέλος της κοινότητας της Αγίας Τριάδος του Λόουελ, καθώς επίσης και πολλών οργανισμών όπως της Φιλοπτώχου Αδελφότητας, των θυγατέρων της Πηνελόπης, των Υιών και Θυγατέρων του Καστρακίου, της Πανλακωνικής Ομοσπονδίας Αμερικής και Καναδά και των Κυριών της Σπάρτης.
Καταλείπει τον αγαπημένο σύζυγό της Γεώργιο Ζαχαρούλη, τέσσερις γιους τον Γεώργιο Ζαχαρούλη και την σύζυγό του Γκέιλ από το Τσέλμσφορντ, τον Αντώνιο Ζαχαρούλη από την πόλη Φοίνιξ της Αριζόνα και την σύζυγό του Κάρι από το Τσέλμσφορντ, τον Μιχάλη Ζαχαρούλη και την σύζυγο του Αλύσια από το Κλίαργουότερ της Φλόριδας. Καταλείπει επίσης τους δύο εγγονούς της τον Χριστόφορο και Νικόλαο Ζαχαρούλη και δύο αδελφές την Αικατερίνη Γκάρα και τον σύζυγό της Γεώργιο και την Μαίρη Μούρτζινου και τον σύζυγο της Παρασκευά, πολλές ανιψιές, πολλούς ανιψιούς και εξαδέλφια.
Το σκήνωμα της θα τεθεί σε κοινό προσκύνημα τη Δευτέρα 11 Μαΐου από τις 4 το απόγευμα έως τις 7 το εσπέρας στο νεκροπομπείο M.R. Laurin Funeral Home, 295 Pawtucket Street, Lowell, MA, η δε Νεκρώσιμη Ακολουθία της θα ψαλθεί την Τρίτη 12 Μαΐου στις 10 το πρωί στον ιερό ναό της Αγίας Τριάδος του Λόουελ.
Αντί ανθέων όσοι επιθυμούν να τιμήσουν τη μνήμη τους μπορούν να αποστείλουν χρηματικές δωρεές για την ενίσχυση της κοινότητας της Αγίας Τριάδος ως εξής: Holy Trinity Greek Orthodox Church, 62 Lewis St. Lowell, MA. 01854
.Πηγή: Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου