Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν 30 Αλβανοί για το μακελειό στην ΠΓΔΜ


Προφυλακιστέοι για διάστημα 30 ημερών κρίθηκαν από δικαστήριο των Σκοπίων 30 Αλβανοί, οι οποίοι συνελήφθησαν για συμμετοχές στις συγκρούσεις που διεξήχθησαν, το Σαββατοκύριακο, σε αλβανόφωνη συνοικία του Κουμάνοβο, μεταξύ ισχυρών δυνάμεων της αστυνομίας και ένοπλων Αλβανών, κατά τις οποίες σκοτώθηκαν 14 "τρομοκράτες" και οχτώ αστυνομικοί.
Οι προφυλακιστέοι φέρονται να συμμετείχαν σε "τρομοκρατική οργάνωση με σκοπό την κατάλυση της συνταγματικής έννομης τάξης και διατάραξης της ασφάλειας" στην ΠΓΔΜ.
Οι 18 προφυλακιστέοι είναι πολίτες του Κοσόβου, 11 είναι πολίτες της ΠΓΔΜ (αλβανικής εθνικής καταγωγής), ενώ ένας είναι πολίτης της Αλβανίας με άδεια παραμονής στη Γερμανία.
Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Νίκολα Γκρούεφσκι δήλωσε, χθες, ότι "τρομοκρατική ομάδα", αποτελούμενη από περίπου 40 μέλη, εισήλθε τις προηγούμενες ημέρες στην ΠΓΔΜ από "γειτονική χώρα", την οποία δεν κατονόμασε, και βρήκε καταφύγιο στο Κουμάνοβο, απ' όπου σχεδίαζε να πραγματοποιήσει επιθέσεις σε αστυνομικά τμήματα, σε κυβερνητικά κτίρια σε αθλητικές εγκαταστάσεις και σε εμπορικά κέντρα.
Απώτερος στόχος των "τρομοκρατών", όπως τόνισε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, ήταν η αποσταθεροποίηση της χώρας.
Πηγή: Ημερησία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου