Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Σύμφωνα με το Spiegel: Την ερχόμενη εβδομάδα προκαταβολή έως 5 δισ. ευρώ στην Ελλάδα από τη Ρωσία για τον αγωγό Turkish Stream

Κυριακή του Θωμά, 19 Απριλίου, 2015
Έως και 5 δισεκ. ευρώ πρόκειται να προκαταβάλει άμεσα η Μόσχα στην Αθήνα ως προκαταβολή για τον αγωγό φυσικού αερίου Turkish Stream, που θα περνάει από τη χώρα μας και η συμφωνία πρόκειται να υπογραφεί στην αρχή της ερχόμενης εβδομάδας σύμφωνα με το περιοδικό Spiegel που επικαλείται Έλληνα αξιωματούχο τον οποίο ωστόσο δεν κατονομάζει.
«Η απόφαση αυτή θα αλλάξει σημαντικά τα δεδομένα των διαπραγματεύσεων» δηλώνει ο αξιωματούχος στην ηλεκτρονική έκδοση του γερμανικού περιοδικού.
Η είδηση που δημοσιεύθηκε το πρωί του Σαββάτου είναι το πρώτο θέμα στην ηλεκτρονική έκδοση του Spiegel.
Επίσης σύμφωνα με δημοσίευμα  η συμφωνία κλείστηκε στη συνάντηση Τσίπρα – Πούτιν και το σχετικό μνημόνιο συνεργασίας θα υπογραφεί την ερχόμενη Τρίτη, με το Ρώσο πρόεδρο να αποφασίζει τη διέλευση του αγωγού μέσω Ελλάδας. 
Η προκαταβολή από τη Ρωσία αφορά τα μελλοντικά κέρδη που θα λάβει η Ελλάδα από τα τέλη διέλευσης. Ο αγωγός αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία το 2019. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου