Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Ολυμπιακός - Ξάνθη στο τελικό κυπέλλου

Πέμπτη, 30 Απριλίου, 2015
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Παρότι έπεσε θύμα έκπληξης, παραχωρώντας εντός έδρας ισοπαλία στον Απόλλωνα με 1-1, ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας την Τετάρτη, εκμεταλλευόμενος τη νίκη του με 0-3 στο πρώτο παιχνίδι της Ριζούπολης.
Η ομάδα του Βίτορ Περέιρα, η οποία δεν έπεισε με την απόδοσή της και προκάλεσε τις αποδοκιμασίες των οπαδών του που βρέθηκαν στις εξέδρες, πήγε στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ, χάρη σε γκολ του Ανγκούλο στο 43ο λεπτό.
Η απόδοση των γηπεδούχων βελτιώθηκε κάπως στην επανάληψη και, αφού ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ του Ντοσεβί στο 78’, η ισοφάριση ήρθε με τέρμα του Μπενίτες στο 83΄.
Οι Πειραιώτες θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας την Ξάνθη, καθώς η νίκη με 1-0 στο «Καυτανζόγλειο» επί του Ηρακλή στον πρώτο αγώνα αποδείχθηκε αρκετή για τους Θράκες, οι οποίοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι του «Γηραιού» με 0-0 στα Πηγάδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου