Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Αύριο στο Δημαρχείο και την Πέμπτη στο Κυβερνείο και στο Yπουργείο Eσωτερικών

  ΑΥΡΙΟ ΒΡΑΔΥ Η 2Η ΠΑΝΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ  


  ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ  


Βαρύ πρόγραμμα αυτή την εβδομάδα για τους αξιωματούχους της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας (Βοστώνης).
Αύριο, Τετάρτη στις 9:30πμ ο Πρόεδρος κ. Βασίλειος 
Καυκάς με τους δύο αντιπροέδρους κ.κ. Μ. Αθανασόπουλο και Μ. Σωτήρη θα βρεθούν σε σύσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου Βοστώνης για θέματα που έχουν να κάνουν με την παρέλαση του Ελληνισμού που έχει οριστεί να γίνει την Κυριακή, 26 Απριλίου.
Την Πέμπτη στις 1:00μ.μ. θα βρεθούν στο Κυβερνείο της 
Μασσαχουσέτης όπου σε άλλη σύσκεψη με το Γερουσιαστή Bruce Tarr (Ταλιαδούρος) και αντιπροσώπους του Κυβερνήτη Charlie Baker θα συζητήσουν για τη γιορτή που θα γίνει για την Ελληνική Ανεξαρτησία στην αίθουσα των αντιπροσώπων της Πολιτείας της Μασσαχουσέτης.
Αύριο βράδυ στις 7:00μ.μ. θα γίνει η 2η 
Πανομογενειακή συνάντηση με θέμα την Παρέλαση. Η συνάντηση αυτή θα γίνει στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο. Το ίδιο βράδυ θα συναντηθούν οι Επιτροπές και οι Ομάδες Εργασίας.
Το 
Σαββατοκύριακο που μας πέρασε αντιπροσωπίες της Ομοσπονδίας παρευρέθηκαν σε διάφορες εκδηλώσεις, όπως στον Αποκριάτικο χορό της κοινότητας του Αγίου Νεκταρίου, την Κυριακή στη Δοξολογία για την Απελευθέρωση της Ηπείρου΄που έγινε στον ιερό ναό των Άγιων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Cambridge. Την ίδια ημέρα άλλη αντιπροσωπεία πήγε στο Worcester όπου συνάντησε την εκεί Ομογένεια με θέμα την Παρέλαση τη
ς 26 Απριλίου.
Αυτό το Σαββατο-Κύριακο 
αξιωματούχοι της Ομοσπονδίας θα συμμετάσχουν σε περιφερειακή συνάντηση στο PawtucketRhode Island. 


Είπατε τίποτα; Εθελοντές είναι, βοηθήστε κι εσείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου