Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Σύμφωνα με τη Liberation: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Βαρουφάκης-Ντάισελμπλουμ

ΠΡΙΝ ΤΟ EUROGROUP ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

«Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια ο Βαρουφάκης με τον Ντάισελμπλουμ» δημοσιεύει η γαλλική εφημερίδα Liberation, επικαλούμενο υπουργό Οικονομικών που ήταν παρών στο Eurogroup της Δευτέρας.

Liberation: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Βαρουφάκης-Ντάισελμπλουμ
«'Ψεύτη!' φώναξε ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης, εξοργισμένος τον πρόεδρο του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ. Ο τελευταίος τότε έδειξε να χάνει το χρώμα του καθώς δεν είχε συνηθίσει σε τέτοιες προσφωνήσεις και καθότι εξοικειωμένος με την ευγένεια που επικρατεί συνήθως μεταξύ των υπουργών Οικονομικών της ζώνης του Ευρώ», γράφει η Liberation.

Ο Ολλανδός πρόεδρος του Eurogroup, έδειχνε εύθραυστος μπροστά στην ογκώδη εμφάνιση αλά Μπρους Γουίλις του Έλληνα υπουργού Οικονομικών, συνεχίζει το άρθρο. «Ήταν απίστευτο. Πραγματικά πιστέψαμε ότι θα πιαστούν στα χέρια» δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό που σημειώθηκε την Δευτέρα το απόγευμα πριν από την έναρξη του Eurogroup.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου