Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Kοντονής: "Ας αποκλειστούν οι ομάδες από την Ευρώπη"

Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου, 2015

Δεν μπορεί να γίνει αυτό.  Ξέρει άραγε ο Κοντονής ότι οι ομάδες είναι εταιρείες;   Δεν μπορεί να επέμβει η Πολιτεία.


Ο Σταύρος Κοντονής μίλησε για την απόφασή του να αναστείλει το πρωτάθλημα της Super League για μία εβδομάδα και υποστήριξε ότι βούληση της κυβέρνησης είναι να κάνει ό,τι χρειαστεί προκειμένου να βρεθεί λύση, ακόμη κι αν αποκλειστούν οι ομάδες από τα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Κοντονής στον ΑΝΤ1:
"Το κλίμα είναι πάρα πολύ κακό και πυροδοτείται δυστυχώς και από ενέργειες εκτός αγωνιστικών χώρων. Αυτό που είδαμε προχθές, να συμπλέκονται παράγοντες του ποδοσφαίρου κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του οργάνου που διοργανώνει το ποδόσφαιρο.
Αν οπαδοί βλέπουν αυτή την εικόνα, μπορεί ο καθένας να φανταστεί τι βάζουν στο μυαλό τους. Δεν υπάρχει το νομοθετικό πλαίσιο, η νομοθετική δυνατότητα, να κάνουμε τίποτε άλλο από αυτό που κάναμε. Αυτό που κάναμε ήταν το μέγιστο, για να αντιληφθείτε τι σαθρό νομικό σύστημα είναι αυτό που διέπει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν δίνει καμία δυνατότητα στην κυβέρνηση να παρέμβει. Η κυβέρνηση αν δεν νομοθετήσει δεν μπορεί να βοηθήσει.
Δεν θα ολιγωρήσουμε ούτε στιγμή, ούτε θα δεχθούμε απειλές και εκβιασμούς του τύπου, αν επέμβετε θα απαγορευθούν οι ελληνικές ομάδες να παίζουν στο εξωτερικό. Να απαγορευθούν, δεν μας ενδιαφέρει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου