Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Σήμερα στη Βοστώνη ο Αβραμόπουλος, θα μιλήσει στο Harvard

Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου, 2015

Tου Θεόδωρου Καλμούκου


ΒΟΣΤΩΝΗ. Στη Βοστώνη αναμένεται να αφιχθεί την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ενωση, προκειμένου να συμμετάσχει και μιλήσει το Σάββατο το πρωί στο συνέδριο European Conference at Harvard, το οποίο διοργανώνουν φοιτητές από τις Σχολές Κένεντι και Επιχειρήσεων του Χάρβαρντ και Φλέτσερ του Tufts.
Το συνέδριο θα ξεκινήσει την Παρασκευή με εισαγωγική ομιλία του προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς και του David O’Sullivan πρέσβη της Ευρωπαϊκής Ενωσης στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος θα είναι ο πρώτος ομιλητής στην ενότητα «Μετανάστευση, άσυλο και σύνορα: Προκλήσεις της Ευρωπαϊκής Ενωσης και παραλληλισμοί με τις Ηνωμένες Πολιτείες». Μετά τον κ. Αβραμόπουλο θα ακολουθήσει η Suzanne Sheldon, διευθύντρια του Γραφείου Διεθνούς Μετανάστευσης του υπουργείου Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών.
Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 6 Ιουνίου του 1953. Η καταγωγή του είναι από την Αρκαδία και την Ηλεία, ρίζες αντίστοιχα των γονιών του, Ελένης και Λάμπρου.
Σπούδασε Δημόσιο Δίκαιο και Πολιτικές Επιστήμες στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και ακολούθως έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στις Βρυξέλλες και τη Βοστώνη.
Το 1980 αποφοίτησε από τη Διπλωματική Ακαδημία του υπουργείου Εξωτερικών και έκτοτε ξεκίνησε επαγγελματική σταδιοδρομία στο Διπλωματικό Σώμα, η οποία ολοκληρώθηκε το 1993 με την ένταξή του στον πολιτικό στίβο της Ελλάδος την οποία υπηρέτησε από πολλές θέσεις, με πιο πρόσφατη εκείνη του Υπουργού Εθνικής Αμυνας
Πηγή: Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου