Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Σκέψεις για «λουκέτο» στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα μετά τα επεισόδια στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκα

Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου, 2015
Θυμάστε τον Κωνσταντίνου τότε που ήταν τερματοφύλακας του ΠΑΟ και κυνηγούσε το Συνετόπουλο από τη μιά άκρη του γηπέδου στην άλλη για να τον κτυπήσει;  Τα χρόνια πέρασαν μόνο, οι άνθρωποι συνεχίζουν.  Αχ, ποδόσφαιρο, Αχ Ελλάδα!

Μετά το χάος που επικράτησε στη συνεδρίαση της διοίκησης της Σούπερ Λιγκ είναι πολύ πιθανό να οδηγηθούμε στην διακοπή όλων των πρωταθλημάτων στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Αυτή φέρεται να είναι η πρώτη σκέψη του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, ο οποίος αναμένεται να προτείνει αυτή τη λύση στη συνάντηση που θα έχει την Τετάρτη με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.
Ο κ.Κοντονής είχε την Τρίτη συναντήσεις με εκπροσώπους των ΕΟΕ (Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή) και ΕΓΟ (Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία) αλλά ενημερώθηκε για όσα έγιναν στο ΔΣ της Σούπερ Λιγκ και φέρεται να έχει πάρει ήδη την απόφασή του για «λουκέτο» στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Αυτή θα την μεταφέρει την Τετάρτη στον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος θα έχει την τελευταία λέξη στο αν θα έχουμε... λουκέτο ή όχι.
Νωρίτερα είχαν σημειωθεί πρωτοφανή επεισόδια στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκα, το οποίο πραγματοποιήθηκε με την παρουσία των παραγόντων όλων των ομάδων, ανάμεσα τους και οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Γίαννης Αλαφούζος δύο μόλις μέρες μετά το ταραχώδες ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, το οποίο έληξε με νίκη των Πρασίνων.
Οι φωνές ακούγονταν μέχρι έξω μολονότι η συνεδρίαση έγινε στο υπόγειο, ενώ λίγο αργότερα αποχώρησε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, για να τον ακολουθήσουν αργότερα οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ, του Πανιωνίου και του Λεβαδειακού.
Πέραν του Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν και οι Καραπαπάς, Βρέντζος, Αγραφιώτης, ενώ στο πλευρό του Γιάννη Αλαφούζου βρέθηκαν οι Σωπήλης, Κωνσταντίνου και η κυρία Μπαλωμένου.
Οπως έγινε γνωστό, οι εκπρόσωποι των «Ερυθρολεύκων» και των «Πρασίνων» μετέτρεψαν σε... πόλεμο την συνεδρίαση ενώ κατά την διάρκεια των διαπληκτισμών εκτοξεύτηκαν νερά και μπουκάλια, με τη διακοπή να αποτελεί λογικό επακόλουθο.
Aρχικά, ο Νίκος Μαχλάς τα έβαλε με τον Αλαφούζο λέγοντάς του: «Εσύ μιλάς για Μαρινάκη, αλλά προκάλεσες στο Ηράκλειο και έκατσες στον πάγκο του Παναθηναϊκού». Ο πρόεδρος του Τριφυλλιού στη συνέχεια κατηγόρησε τον Μαρινάκη ότι προκάλεσε στο ντέρμπι με την παρουσία του στον πάγκο. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στο σημείο εκείνο έχασε την ψυχραιμία του.
O Γιάννης Αλαφούζος κατήγγειλε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης του πέταξε ένα ποτήρι με νερό και ότι ένα άτομο από την προσωπική ασφάλεια του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού έριξε μπουνιά στον αντιπρόεδρο του ΠΑΟ Βασίλη Κωνσταντίνου!
«Εμένα ο κ.Μαρινάκης μου έριξε ένα ποτήρι νερό. Και μετά μπήκε ένας μπράβος του κ.Μαρινάκη και χτύπησε τον Κωνσταντίνου. Ξέρουμε ότι δρουν εγκληματικές οργανώσεις αλλά δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι θα μπουν έτσι στη σύσκεψη της Λίγκας και δρουν έτσι. Κι εμείς έχουμε κάνει λάθη αλλά προσπαθούμε για το καλύτερο. Και στο ΣΚΑΙ έχουμε δεχθεί ύβρεις μέχρι και χειροβομβίδες. Και σήμερα είδαμε τι έγινε», ανέφερε ο Γιάννης Αλαφούζος και κατέληξε:
«Ζούμε σε μια δημοκρατία. Οι φορείς που αναλαμβάνουν να χειριστούν τέτοια θέματα είναι η αστυνομία και η δικαιοσύνη», κατέληξε.
Ο Βασίλης Κωνσταντίνου από την πλευρά του του ανέφερε: «Ήταν ο Καραπαπάς με μπράβο και με έβριζαν. Πήγα να αντιδράσω αλλά με συγκράτησαν».

Το ενδιαφέρον είναι ότι την Τετάρτη είναι προγραμματισμένη συνάντηση του υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή με εκπροσώπους του ποδοσφαίρου για την αντιμετώπιση της βίας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου