Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την Παρέλαση της Βοστώνης

PANOMOGENEIAKH FEBROUARIOU 2
 Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου, 2015Τη Συνέλευση άνοιξε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βασίλειος Καυκάς, ο οποίος αναφέρθηκε στη συνάντηση που έγινε από αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας το πρωί της ίδιας ημέρας στο Δημαρχείο της Βοστώνης όπου οι αρχές του Δήμου ενέκριναν τις απαιτούμενες άδειες που χρειάζονται. 
Αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε προγραμματιστεί χτες το απόγευμα στο Κυβερνείο για την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση που θα γίνει στην αίθουσα της Βουλής των αντιπροσώπων την Παρασκευή 24 Απριλίου. Εγινε αναφορά στη δεξίωση που θα ακολουθήσει στις 3 το απόγευμα της ίδιας μέρας στο Ελληνικό Γενικό Προξενείο της Βοστώνης, το οποίο ως γνωστό βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το κυβερνείο επί της οδού Beacon.

Ο Α’ Αντιπρόεδρος Μιλτιάδης Αθανασόπουλος αναφέρθηκε στις περιφερειακές συναντήσεις και στον ειδικό λαχνό, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για να ενισχυθεί οικονομικά η παρέλαση. Για την ενίσχυση της παρελάσεως θα κυκλοφορήσει και φανέλα ενθύμιο με χορηγούς.ΒΟΣΤΩΝΗ. Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση της παρέλασης στη Βοστώνη προς τιμή της απελευθέρωσης της Ελλάδος από τους Τούρκους το 1821. Το βράδυ της Τετάρτης έγινε στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο η δεύτερη πανομογενειακή συνάντηση υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας που είναι και η κατ’ εξοχήν διοργανώτρια της παρέλασης και των συνδεομένων εκδηλώσεων. Υπενθυμίζεται ότι η παρέλαση θα γίνει την Κυριακή 26 Απριλίου 2015, στη 1 η ώρα.
PANOMOGENEIAKH FEBROUARIOU 1Στη συνάντηση συμμετείχαν εκτός από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας αντιπρόσωποι και παράγοντες από Σωματεία και Κοινότητες, ενώ παρευρέθηκε από το Γενικό Προξενείο Βοστώνης η υποπρόξενος Μιρέλα Κουκούτση.
Εγινε ενημέρωση από τους υπεύθυνους για διάφορα θέματα, όπως τη Συντονιστική Επιτροπή, την Οικονομική Επιτροπή, την Επιτροπή Ευζώνων και άλλες, καθώς και από υπεύθυνους των ομάδων εργασίας. Να σημειωθεί ότι με τις φιλαρμονικές οι οποίες θα ανέρχονται σε 8 τον αριθμό έχουν υπογραφεί τα σχετικά συμβόλαια όπως και με την ορχήστρα και το ξενοδοχείο «Revere Hotel» όπου θα γίνει το επίσημο δείπνο το Σάββατο 25 Απριλίου 2015. Οι προσκλήσεις για το δείπνο άρχισαν να κυκλοφορούν από το βράδυ της Τετάρτης.
Επίσης, έγινε ενημέρωση και για τη γιορτή που γίνεται στο κεντρικό πάρκο γνωστό ως Boston Common αμέσως μετά την παρέλαση από τις σχετικές άδειες μέχρι την εξέδρα όπου θα χορέψουν χορευτικά συγκροτήματα μέχρι και τις μικρές λεπτομέρειες.
Ελέχθη ότι αρκετές προσκλήσεις για την παρέλαση έχουν φύγει, ενώ οι υπόλοιπες θα φύγουν την Δευτέρα.
Αιτήσεις για συμμετοχή στην παρέλαση άρχισαν να έρχονται στην Ομοσπονδία.
Τονίζεται ότι από δω και στο εξής οι εβδομαδιαίες συναντήσεις της Οργανωτικής Επιτροπής θα γίνονται Τρίτη και όχι Τετάρτη λόγω της Προηγιασμένης Λειτουργίας κάθε Τετάρτη εσπέρας.
Πηγή: Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου