Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Ο Αλαφούζος αποχώρησε με παράπονα για τα επεισόδια

Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου, 2015

O Παναθηναϊκός επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού στο ντέρμπι του "Α. Νικολαΐδης", μείωσε στους τρεις βαθμούς τη μεταξύ τους διαφορά κι έδωσε νέο ενδιαφέρον στη μάχη του τίτλου. 

Ο Αλαφούζος αποχώρησε με παράπονα για τα επεισόδιαΑλλά, ενώ οι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο γήπεδο οι ανεγκέφαλοι έδρασαν πάλι   :(   

Αλαφούζος πρόεδρος του Παναθηναϊκού «Δεν πρέπει να συμβαίνουν αυτά...»

Χωρίς διάθεση για πολλά λόγια αποχώρησε από το γήπεδο, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, καθώς ο ίδιος γνωρίζει πως πέρα από τη νίκη, η ομάδα του θα έχει και αρκετές… απώλειες από τα επεισόδια που έγιναν στη Λεωφόρο, τα οποία και καταδίκασε.
Μετά το ντέρμπι των «αιωνίων», ο Αλαφούζος, τόνισε πως τέτοιες συμπεριφορές δεν πρέπει να συμβαίνουν στα γήπεδα από οπαδούς καμίας ομάδας.
Η σύντομη τοποθέτηση του Γιάννη Αλαφούζου μετά το ματς ήταν η εξής: «Δεν πρέπει να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Η συμπεριφορά των οπαδών όλων των ομάδων πρέπει να βελτιωθεί. Δεν θέλω αυτή τη στιγμή να πω τίποτα άλλο».
Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

Πριν ένα χρόνο σε αυτή την ιστοσελίδα καυτηρίασα την συμπεριφορά του Ολυμπιακού. Από τότε αποφεύγουμε να γράφουμε ποδοσφαιρικά. Αυτή τη φορά οι όροι αντιστράφηκαν και οπαδοί (και όχι φιλάθλους) του Παναθηναϊκού δημιούργησαν προβλήματα εντός και εκτός γηπέδου. Κρίμα
Δεν έχει ανάγκη ο Παναθηναϊκός ή ο Ολυμπιακός από τέτοια "υποκείμενα" να καίνε, να βρίζουν, να πετάνε αντικείμενα στο γήπεδο. Είναι καιρός να τους απομακρύνουν από τις ομάδες. Το Σάββατο είχαμε 
επεισόδιο με οπαδούς του ΠΑΟΚ στη Βέροια.  

Το ερώτημα είναι υπάρχει νόμος;    Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου