Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Νεκρός 29χρονος από το Χάβαρι σε τροχαίο στην Ε.Ο. Πύργου-Πατρών

Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου, 2015
Τον θάνατο του 29χρονου Β.Β. από το Χάβαρι της Αμαλιάδας θρηνεί η Ηλεία από το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας, καθώς ο άτυχος νεαρός έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο σε τροχαίο δυστύχημα επί της Ε.Ο. Πύργου-Πατρών, στο ύψος του Αλισσού, λίγο μετά τις 7:30 το απόγευμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, το αυτοκίνητο μάρκας Fiat Punto που οδηγούσε ο 29χρονος με κατεύθυνση προς Πύργο, βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα εξαιτίας της ολισθηρότητας του -ούτως ή άλλως κακοσυντηρημένου- οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί νωτομετωπικά με τουριστικό λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Κεφαλονιά-Αθήνα και μετέφερε 45 επιβάτες.
Από τη σφοδρή σύγκρουση, ο 29χρονος εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό του, το οποίο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.
Στο σημείο έσπευσαν ελάχιστα λεπτά αργότερα  7 άνδρες της Πυροσβεστικής ΒΙ.ΠΕ. Πατρών με 3 οχήματα καθώς και ένα όχημα της 6ης ΕΜΑΚ, απεγκλωβίζοντας τον 29χρονο, όμως ήταν ήδη αργά...
Ο 29χρονος διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας της Κάτω Αχαΐας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του από βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Η κυκλοφορία διεκόπη προσωρινά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, οι επιβάτες του λεωφορείου είναι καλά στην υγεία τους.
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου