Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015

Βίντεο φρίκης με την περιφορά 21 αιχμαλώτων από τους τζιχαντιστές

Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου, 2015

Φόβοι για νέους αποκεφαλισμούς και εκτελέσεις από άνδρες του Ισλαμικού Κράτους από το νέο εννιάλεπτο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα και δείχνει να μεταφέρονται σε κλουβιά 21 Κούρδοι Πεσμεργκά.
Οι άνδρες του ΙΚ μάλιστα συνομιλούν με τους ομήρους τους on camera,  πριν τους αναγκάσουν να βγουν από τα κλουβιά και να γονατίσουν στο έδαφος.
Στο τέλος δε του βίντεο, ακούγονται πυροβολισμοί, ενώ πέφτει μαύρο φόντο, με τους τζιχαντιστές να αφήνουν να εννοηθεί, πως επίκεται η εκτέλεση των Κούρδων.
Βαλς: Άμεση απειλή για την ασφάλεια της Ευρώπης
 Η τρομοκρατία από τους τζιχαντιστές αποτελεί «άμεση απειλή» εναντίον της ασφάλειας της Ευρώπης, εκτίμησε ο Γάλλος πρωθυπουργός Μανουέλ Βαλς στη διάρκεια μιας συνόδου των ευρωπαϊκών σοσιαλδημοκρατικών κομμάτων που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στη Μαδρίτη.
«Θα ήθελα να αναφερθώ στο ζήτημα της Λιβύης και στην άμεση απειλή που αποτελεί για την ασφάλειά μας η δημιουργία κάτω από τα μάτια μας και όχι μακριά από τα σύνορά μας ενός νέου προπύργιου της τρομοκρατίας των τζιχαντιστών», δήλωσε ο Βαλς, ο οποίος αναφέρθηκε στην ανάγκη «μιας προσπάθειας άμυνας» στη διάρκεια αυτής της κεκλεισμένων των θυρών συνόδου.
Ο Βαλς ήταν ένας από τους τέσσερις πρωθυπουργούς που συμμετείχαν στη σύνοδο αυτή των σοσιαλιστών ηγετών, συνολικά σαράντα, που είχε στόχο να καθορίσει μια κοινή θέση για τρία σημαντικά για την ευρωπαϊκή κοινή γνώμη ζητήματα: την τρομοκρατία, την εξωτερική πολιτική και την απασχόληση.
Πρέπει «να έχουμε τη διαύγεια να εξηγήσουμε στην κοινή γνώμη των χωρών μας: η τρομοκρατία από τους τζιχαντιστές έχει εγκατασταθεί στις δυτικές κοινωνίες μας», υπογράμμισε ο Γάλλος πρωθυπουργός, φέρνοντας ως παράδειγμα τις τρομοκρατικές επιθέσεις που σημειώθηκαν στις αρχές Ιανουαρίου στο Παρίσι και στη Δανία με 17 και 2 νεκρούς αντίστοιχα.
Πηγή: news247.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου