Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Αυτός είναι ο σκληρός βαρυποινίτης που έσπασε στο ξύλο τον Χριστόδουλο Ξηρό

Αυτός είναι ο σκληρός βαρυποινίτης που έσπασε στο ξύλο τον Χριστόδουλο ΞηρόΚυριακή, 25 Ιανουαρίου, 2015
Ο... "ΤΖΑΚ ΝΟΡΙΣ"
O βαρυποινίτης Βασίλης Βαρελάς, κασκαντέρ που αντικαθιστούσε τον Τσακ Νόρις σε επικίνδυνες σκηνές στη δεκαετία του '80, ηθικός αυτουργός για διπλή δολοφονία, φέρεται να είναι εκείνος που ξυλοκόπησε τον Χριστόδουλο Ξηρό μέσα στη φυλακή
Ο κρατούμενος χτύπησε τόσο άγρια τον καταδικασμένο τρομοκράτη της 17 Νοέμβρη με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του και να μεταφερθεί λιπόθυμος στο ιατρείο των φυλακών Δομοκού, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ χρειάστηκε και ράμματα.
Σύμφωνα με τον Χριστόδουλο Ξηρό το περιστατικό δεν έχει καμία σχέση με τα όσα έχουν έρθει στο φως σχετικά με τα σχέδια των Πυρήνων της Φωτιάς και δεν έκανε καμία καταγγελία κατά του συγκρατούμενού του στη διεύθυνση των φυλακών.
Ως δράστης φέρεται ο Βαρελάς που έχει καταδικαστεί για τη δολοφονία ενός 35χρονου Αλβανού και του μόλις 2 ετών γιου του τον Νοέμβριο του 2011, ενώ φέρεται ότι μέσα από τις φυλακές συντόνιζε ομάδα εκβιαστών.
Ο Βασίλης Βαρελάς εκτίει επίσης ποινή κάθειρξης για κατοχή και διακίνηση μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης, όπως επίσης και για ηθική αυτουργία στην ανθρωποκτονία ενός Αλβανού και του παιδιού του, που συνέβη το 2011 στις όχθες του ποταμού Πάμισου στη Μεσσήνη.
Ο 35χρονος Αλβανός θέλησε να πάρει στα χέρια του το εμπόριο κοκαΐνης, γεγονός που εξόργισε τον Βαρελά, που είναι γνωστός και με το όνομα Μπιλ ο Καναδός. Ο 52χρονος έδωσε εντολή σε έναν συνεργάτη του να εκτελέσει τον 35χρονο και τον 2,5 ετών γιο του που βρισκόταν στο σημείο.
Ο συνήγορος του Ξηρού, Φραγκίσκος Ραγκούσης, σημείωσε πως ο πελάτης του δεν θέλησε να του αποκαλύψει πολλές λεπτομέρειες για το συμβάν.
Μόνο το ότι η επίθεση σημειώθηκε μετά το τέλος του επισκεπτηρίου, κατά το οποίο ο Ξηρός είδε για πρώτη φορά μετά από έναν χρόνο τους υπερήλικες γονείς του.
Ο Ξηρός αναφέρει πως δέχτηκε ένα πισώπλατο χτύπημα στο πρόσωπο, αλλά και ότι πρόλαβε να δει τον δράστη. Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός αρνήθηκε το γεγονός ότι τον χτύπησε ο Βασίλης Βαρελάς και δικαιολόγησε το τραύμα του από πτώση στον... τοίχο. Οι κάμερες ασφαλείας των φυλακών όμως τον «πρόδωσαν», καθώς είχαν καταγράφει το επεισόδιο και τη σκηνή του χαστουκιού. Μετά το επεισόδιο μεταφέρθηκε στο φαρμακείο των φυλακών Δομοκού όπου του έγιναν ράμματα, με τον ίδιο να μην προτίθεται να προβεί σε κάποια καταγγελία, διότι δεν αποδέχεται τις πρακτικές που εφαρμόζει η Πολιτεία.
Τέλος, ο Φραγκίσκος Ραγκούσης τόνισε πως ο πελάτης του θεωρεί ότι το περιστατικό δεν έχει καμία σχέση με τα όσα αναφέρονται τις τελευταίες ημέρες από την αστυνομία σχετικά με τους Πυρήνες της Φωτιάς. Λέγεται ότι αιτία της συμπλοκής ήταν η πρόθεση του Ξηρού να δώσει νέα συνέντευξη και να επιτεθεί στους «Πυρήνες» μετα τα όσα απαξιωτικά έχουν πει εναντίον του και την αποκάλυψη ότι ήθελαν να τον σκοτώσουν.
Ο Ξηρός δεν φαίνεται διατεθειμένος να ζητήσει προστασία μετά το περιστατικό στις φυλακές Δομοκού, την ώρα που στην αστυνομία επικρατεί έντονος προβληματισμός, αφού ο καταδικασμένος σε δισ ισόβια εγκληματίας που επιτέθηκε στον "Μανώλη της 17Ν", φέρεται ως το δεξί χέρι ενός εκ των αρχινονών που ελέγχουν τις ελληνικές φυλακές.
Οι αρχές φοβούνται ότι μπορεί να υπάρξουν ανάλογα περιστατικά καθώς τα έργα στις φυλακές δεν έχουν τελειώσει με αποτέλεσμα όλοι οι κρατούμενοι να είναι μαζί.
Πηγή: Ημηρεσία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου