Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Έγινε η κοπή της βασιλόπιτας της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Βοστώνης

Τρίτη, 27 Ιανουαρίου, 2015

Την Κυριακή το απόγευμα στη κατάμεστη αίθουσα του εστιατορίου Dolphin Seafood στο νοτιοδυτικό προάστιο 
Natick έγινε η συνεστίαση και κοπή της βασιλόπιτας της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων.Παρευρέθηκαν δεκάδες εκπρόσωποι Συλλόγων - Οργανώσεων όπου το κύριο θέμα των συζητήσεων ήταν τα αποτελέσματα των εκλογών στην Ελλάδα η καταμέτρηση των αποτελεσμάτων ήσαν εν εξελίξει.
Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας κ. Βασίλειος 
Καυκάςκαλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους και ευχήθηκε σε όλους και όλες καλή χρονιά, υγεία και πάντα επιτυχίες. Στη συνέχεια αναγνώρισε τους αξιωματούχους.  Ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα Ελληνική Κυβέρνηση και καλύτερη συνεργασία με την Ελληνική Ομογένεια.
Η κ. 
Μιρέλα Κουκούστη αντιπροσώπευσε το Ελληνικό

Προξενείο και έκανε χαιρετισμό. Το φλουρί της βασιλόπιτας έπεσε στον κ. Βασίλειο Πάτσιο.
Μεταξύ των άλλων παρευρέθηκαν και οι: Λεωνίδας 
Ραπτάκης Γερουσιαστής, Θωμάς Κατσαντώνης Βουλευτής, Ευσταθία Μπούρα βουλευτής. Ο ύπατος πρόεδρος της Παμακεδονικής κ. Δημήτρη Χατζής.   Ο καθηγητής πανεπιστημίου και Πρόεδρος του ΠΑΙΔΕΙΑ Ηλίας Τομάζος. Οι αντιπρόεδροι της ομοσπονδίας Μιλτιάδης Αθανασόπουλος και Μενέλαος Σωτήρης με την σύζυγο του. Η γενική γραμματέας Διδάκτωρ Μαίρη Δεληχάτσιος και η γραμματέας Κυριακούλα Πατσαούρα. Ο ταμίας κ. Παναγιώτης Λαμπρόπουλος. Τα μέλη του Δ.Σ. Αργύρης Καμπίσιος, Γεώργιος Παπαδόπουλος με την σύζυγό του Ρούλα, ο κ. Δημήτριος Μπίτσικας, η κ. Μαρία Σπυριδοπούλου, και η κ. Ελευθερία Παπασλή. Ο κ. Ιωάννης Κατσαρός μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής με την σύζυγό του Δήμητρα. Οι πρώην πρόεδροι της Ομοσπονδίας κ.κ. Γιάννης Νικολάου, Δημήτρης Παπασλής, Ελισάβετ Παπασλή, Ελένη Βιδάλη και Θέμης Καρατζάς με την σύζυγό του Μαρία. Ο Παναγιώτης Πετρίδης Πρόεδρος του Συλλόγου Παναγίας Σουμελά με την σύζυγό του, ο κ. Θωμάς Μπουκουβάλας πρόεδρος του Συλλόγου Φίλιπος ο Μακεδών και Κλεοπάτρα, ο κ. Θέμης Βούλγαρης πρόεδρος του Συλλόγου Αθηναίων Πειραιωτών, η κ. Δέσποινα Ματθαίου πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Ακρωτήρι, η κ. Βίκυ Κεχρή πρόεδρο του Ελληνικού Γηροκομείου της Βοστώνης με τον σύζυγο της Κώστα Κεχρή πρόεδρο της κοινότητας του Καθεδρικού ναού Βοστώνης, ο κ. Ευάγγελος Κεχρής πρόεδρος της Ελληνικής κοινότητας του Σόμερβιλ ο κ. Αδάμ πρόεδρος της ΑΧΕΠΑ του Watertown. Ακόμα οι Γεώργιος Παναγιωτόπουλος αντιπρόεδρος του Συλλόγου Αθηναίων-Πειραιωτών, ο κ. Αθανάσιος Γαλάνης με την σύζυγό του Δωροθέα, ο κ. Βασίλειος Πάτσιος με την σύζυγό του και τη κόρη τους. Οι δεσποινίδες Μάγκυ Πατσαούρα και Σοφία Λαμπροπούλου. Ο κ. Γεώργιος & κ. Χριστίνα Καυκά, η Καλιόπη Ράμμος με τον αρραβωνίστηκό της κ. Δημήτρη Κυπραίο. Ο κ. & κ. Λάπα και άλλοι.
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κάλεσε στο μικρόφωνο τον καθηγητή κ. Ηλία 
Τομάζο όπου αναφέρθηκε στο πρόγραμμα ΠΑΙΔΕΙΑ και στο πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί στο πανεπιστήμιο του Rhode Island όπου το πρόγραμμα βρίσκεται "υπό διωγμό" από την διεύθυνση του Πανεπιστημίου. Ζήτησε την βοήθεια όλων για την συγκέντρωση υπογραφών που θα σταλούν στην διεύθυνση του Πανεπιστημίου και στην κυβερνήτη Gina Raimondo. Αναμένεται η έμπρακτη συμπαράσταση της Ομοσπονδίας, των Συλλόγων και γενικά της Ελληνικής Ομογένειας ενώ σύντομα θα γίνει συνάντηση με την Κυβερνήτη του Rhode Island και της Ελληνικής Αντιπροσωπείας όπου θα συμμετάσχει και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Βασίλειος Καυκάς, ο Γερουσιαστή κ. Ραπτάκης
 και άλλοι παράγοντες.
1η Φωτο: Θωμάς Κατσαντώνης βουλευτής, Δημήτρης Χατζής πρόεδρος Παμακεδονικής, Ευσταθία Μπούρα βουλευτής, Αργύρης Καμπίσιος, Λεωνίδας Ραπτάκης γερουσιαστής.
2η Φωτο: ο Πρόεδος της Ομοσπονδίας κ. Βασίλειος Καυκάς και ο πρώην Πρόεδρος κ. Θεμιστοκλής Καρατζάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου