Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Τσίπρας: «Θα φορέσω γραβάτα όταν κουρευτεί το χρέος!»

Κυριακή, 25 Ιανουαρίου, 2015

«Θα φορέσω γραβάτα όταν θα κουρευτεί το χρέος», είπε ο Αλέξης Τσίπρας στη διάρκεια γεύματος που είχε το μεσημέρι του Σαββάτου με δημοσιογράφους.

Τσίπρας: «Θα φορέσω γραβάτα όταν κουρευτεί το χρέος!»Ο κ. Τσίπρας είχε χαλαρή συζήτηση με δημοσιογράφους ελληνικών και ξένων μέσων ενημέρωσης σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι η χώρα δεν θα οδηγηθεί σε δεύτερες εκλογές και τόνισε ότι θα σχηματιστεί κυβέρνηση είτε με τον ΣΥΡΙΖΑ αυτοδύναμο, είτε με κάποια συνεργασία.
Ο κ. Τσίπρας είπε ότι έκανε 11 περιοδείες σε 15 μέρες στην επαρχία, και παντού συνάντησε ένα άλλο, χαρούμενο κλίμα, επισημαίνοντας ότι αυτή ήταν η μεγάλη διαφορά με τις εκλογές του 2012, ότι ο κόσμος πηγαίνει στην κάλπη χαρούμενος.
Ανέφερε επίσης ότι το πρωί είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, ενώ ερωτηθείς τι θα κάνει με το θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας υπενθύμισε τη φράση του Χαρίλαου Φλωράκη ότι «τις καλύτερες αποφάσεις τις παίρνεις στο μαξιλάρι σου».

Στην Κρήτη
Το πρωί, με μια μικρή βόλτα στη δημοτική αγορά των Χανίων και σε κοντινούς δρόμους, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στην Κρήτη.
Στον χώρο υποδοχής του ξενοδοχείου στο κέντρο της πόλης, όπου διέμενε, κατά την αναχώρησή του το πρωί μία γυναίκα τού φόρεσε στον ώμο ένα κρητικό μαντίλι και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.
Στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας, τον οποίο συνόδευαν υποψήφιοι βουλευτές από τα Χανιά και κομματικά στελέχη, βρέθηκε στη δημοτική αγορά όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με καταστηματάρχες και πολίτες.
Ένας από τους καταστηματάρχες τού προσέφερε δώρο ένα κομπολόι, ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήπιε και την παραδοσιακή κρητική τσικουδιά.
Καθώς έβγαινε από την αγορά, πολίτης απευθύνθηκε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ αναφέροντας ότι είναι άνεργος, λέγοντάς του «Πρόεδρε θέλουμε δουλειές». Ο κ. Τσίπρας τον πλησίασε και μεταξύ άλλων του είπε: «Εμείς θα σας βλέπουμε στα μάτια, η καθαρότητα είναι εγγύηση».
Λίγο αργότερα, τον κ. Τσίπρα πλησίασε ένας μικρός μαθητής ζητώντας του να υπογράψει σε ένα φυλλάδιο του ΣΥΡΙΖΑ. «Η ελπίδα έρχεται. Αλέξης Τσίπρας» σημείωσε στο φυλλάδιο ο πρόεδρος του κόμματος.
Ο κ. Τσίπρας έκανε στη συνέχεια ένα μικρό διάλειμμα για καφέ και στη συνέχεια αναχώρησε για το αεροδρόμιο Χανίων.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου