Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Γενική Συνέλευση & Αρτοκλασία του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης


ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ 



Ο Πανηλειακός Σύλλογος Νέας Αγγλίας (Βοστώνης) με επιστολή του προσκαλεί όλα τα μέλη του και όσους/όσες κατάγονται από το Νομό Ηλείας σε Γενική Συνέλευση και Αρτοκλασία.



Όπως κάθε χρόνο γύρο στην εορτή του Αγίου Χαράλαμπου πολιούχου του Πύργου, έτσι και φέτος ο Πανηλειακός Σύλλογος την Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου θα έχει εκκλησιασμό στο ναό "Ευαγγελισμός της Θεοτόκου" που βρίσκεται στο 457 Oak Street, Brockton, Massachusetts, 02301, USA.

Συγκεκριμένα στις 10:00 το πρωί το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου θα συναντηθούν στην είσοδο του ναού και θα εισέλθουν ομαδικά προς εκκλησιασμό. Μετά την θεία λειτουργία θα γίνει η αρτοκλασία εις υγεία των μελών και των οικογενειών των. 
Στη συνέχεια η διοίκηση και τα μέλη του Πανηλειακού Συλλόγου θα καθίσουν σε μεσημεριανό φαγητό στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ελληνικής Κοινότητας του Brockton, Massachusetts και στις 1:30μ.μ. θα γίνει η Γενική Συνέλευση.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με την Γραμματέα του Συλλόγου κ. Θεοδώρα Χρονοπούλου 617-327-3135 ή τον κ. Γεώργιο Παναγουλόπουλο 508-446-1314.

Μέλη του Πανηλειακού Συλλόγου μπορεί να γίνουν και Φίλοι του Συλλόγου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου