Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Μήπως θέλετε χιόνι;

Επιτέλους η χιονοθύελλα σταμάτησε πριν λίγο (1:00 το πρωί) αφού έριξε στο Tewksbury (22 μίλια βόρεια της Βοστώνης) 34 ίντσες, δηλαδή 86,5 πόντους χιόνι. Είναι η μεγαλύτερη χιονοθύελλα που συνέβη ποτέ στην ιστορία της πόλης.  Η φωτογραφία είναι από τις 5:00 το απόγευμα. 

Στη πόλη της Βοστώνης η χιονοθύελλα αυτή ήταν η 6η στην ιστορία της πόλης σε εκατοστά χιονιού (61 πόντοι).Το χιόνι έπεφτε ασταμάτητα επί 32 ώρες με δυνατό αέρα και με θερμοκρασία -7 με - 11 βαθμούς Κελσίου ενώ με τον αέρα η θερμοκρασία ήταν ακόμα πιο χαμηλή. Τα πάντα ήταν κλειστά χθες ενώ κόρη μας Κατερίνα που ήταν σε "επιφυλακή" εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο της Βοστώνης (Massachusetts General Hospital) πήγε στην εργασία της με αστυνομικό αυτοκίνητο!
Η άρση της απαγόρευσης της κυκλοφορίας έγινε μόλις πριν λίγο αφού πολλοί από τους κεντρικούς δρόμους άνοιξαν, όχι όλοι όμως ενώ οι δευτερεύοντες δρόμοι είναι απροσπέλαστοι.
Όλα τα σχολεία και πολλές επιχειρήσεις θα παραμείνουν κλειστά ακόμα και σήμερα ενώ υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με το που θα βάλουν το χιόνι αφού πρέπει να καθαριστούν οι δρόμοι και οι χώροι σταθμεύσεως.
Πολλές 
παραθαλάσσιες κατοικίες αντιμετώπισαν προβλήματα πλημμυρών. Το ευχάριστο είναι ότι παρ' όλη την κακοκαιρία δεν είχαμε κανένα θανατηφόρο ατύχημα γιατί ο κόσμος υπάκουσε τις εντολές των αρχών και έμειναν στα σπίτια τους!
Όποιοι δεν ήταν προετοιμασμένοι αντιμετωπίζουν 
τεράστια προβλήματα και το άσχημο είναι ότι την Παρασκευή έρχεται κι άλλη χιονοθύελλα.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου