Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Εκλογές 2015: Μάθετε σε ποιο εκλογικό κέντρο ψηφίζετε

Σάββατο, 24 Ιανουαρίου, 2015

Οι βουλευτικές έδρες ανά περιφέρεια και οι σταυροί προτίμησης
Στην Β’ Αθηνών προστέθηκαν δυο έδρες και από 42 ανέρχονται πλέον σε 44. Στην Αττική προστέθηκαν τρεις έδρες και από 12 πήγαν 15 ενώ η Θεσπρωτία, που ήταν μονοεδρική, γίνεται πλέον δυεδρική. Επίσης, στην Β’ Θεσσαλονίκης προστέθηκαν δυο έδρες και από 7 έγιναν 9, στις Κυκλάδες μία έδρα και από 3 αυξήθηκαν σε 4, ενώ στην Μαγνησία, όπου επίσης προστέθηκε μια έδρα, αυξήθηκαν από 5 σε 6.
Όσον αφορά τις μειώσεις εδρών στην Α’ Αθήνας είχαμε την μεγαλύτερη (-3) και από 17 πήγαν 14, ενώ σε στις υπόλοιπες  μειώθηκαν κατά μια με αποτέλεσμα: στην Αιτωλοακαρνανία έγινα 7 (από 8), στην Αχαία 8 (από 9), στην Βοιωτία 3 (από 4), στην Ηλεία 5 (από 6), στην Καρδίτσα 4 (από 5), στις Σέρρες 6 (από 7) και στα Τρίκαλα 4 (από 5).
Υπενθυμίζεται επίσης ότι οι 7 (από 8 που ήταν) μονοεδρικές της χώρας είναι: τα Γρεβενά, η Ευρυτανία, η Ζάκυνθος, η Κεφαλληνία, η Λευκάδα, η Σάμος και η Φωκίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου