Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Στο Σύνταγμα οι κτηνοτρόφοι για τις επιδοτήσεις, με και χωρίς αγ-κλίτσες

Ραντεβού στην Αθήνα δίνουν την ερχόμενη Τρίτη 25 Νοεμβρίου οι κτηνοτρόφοι όλης της χώρας, ανάμεσά τους και αυτοί από διάφορες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, οι οποίοι με επιστολή τους ενημέρωσαν για το πρόγραμμα των κινητοποιήσεών τους την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Όπως αναφέρεται στην επιστολή, στις 09.30 το πρωί της ερχόμενης Τρίτης, οι κτηνοτρόφοι πρόκειται να βρίσκονται έξω από το κεντρικό κατάστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ, απ' όπου και θα φύγουν στις 12.00 με κατεύθυνση το κτήριο του ΥΠΑΑΤ.
Αντιπροσωπεία προέδρων των κτηνοτρόφων της χώρας, όπως επισημαίνεται, θα επιδιώξει συνάντηση με τους αρμόδιους υπουργούς, προκειμένου να τεθούν επί τάπητος ζητήματα που αφορούν στις «κακές πληρωμές επιδοτήσεων» (εξισωτική, ενιαία ενίσχυση), τους βοσκοτόπους, τον καταρροϊκό πυρετό, την Κοινή Αγροτική Πολιτική, τα βιολογικά προγράμματα και τις άδειες ίδρυσης και λειτουργίας ποιμνιοστασίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου