Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Έξαλλος ο Κικίλιας. Αποκάλεσε "τσίρκο" τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ

Κυριακή, 30 Νοεμβρίου, 2014


Διπλή επίθεση Κικίλια στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. – Τους χαρακτήρισε ακόμα και "Τσίρκο" - Ζήτησε μάχιμους αστυνομικούς στη σύσκεψη (Vids)
Ο κ. Κικίλιας τους επιτέθηκε επειδή παρευρίσκονταν μόνο αξιωματικοί και διευθυντές και ζήτησε να έρθουν στη σύσκεψη και μάχιμοι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών.
Μεταξύ άλλων διαφώνησε και με το γεγονός ότι έλαβαν αυξημένα μέτρα ασφαλείας για την επίσκεψή του και προχώρησαν σε προληπτικό κλείσιμο δρόμων.
Ο κ. Κικίλιας έφτασε στο σημείο απευθυνόμενος σε ανώτερους αξιωματικούς να τους χαρακτηρίσει ακόμα και "τσίρκο".
Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης σε δηλώσεις του για την διακοπή της σύσκεψης επεσήμανε ότι παρ' όλο που σέβεται τους αξιωματικούς και τους ταξίαρχους, οι απλοί αστυνομικοί έχουν ιδιαίτερη σημασία, καθώς πηγαίνοντας κάθε μέρα στη δουλειά τους δεν είναι σίγουρο ότι θα γυρίσουν σώοι στο σπίτι τους, γι' αυτό αξίζουν την προσοχή και τον σεβασμό όλων.


Play Button

Τόνισε επίσης ότι η εποχή των πατρικίων και των πληβείων έχει περάσει ανεπιστρεπτί.


Play Button


Στη συνέχεια, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης είχε συνάντηση με τον Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο, ενώ αναμένεται να ακολουθήσει νέα σύσκεψη, με εκπροσώπους φορέων και τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη. Ο κ. Κικίλιας θα παραστεί, επίσης, σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Αχαίας της Νέας Δημοκρατίας.
Σήμερα ο κ.Κικίλιας θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του πολιούχου της Πάτρας Αποστόλου Ανδρέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου