Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Περί ΤΑΙΠΕΔ και ξεπούλημα της Ελληνικής Γης

Έχοντας γνώμονα ότι η διασπορά των Ελλήνων παραμένει στάσιμη εν σχέση με το ολίσθημα του νέου Ελληνικού κράτους, σε κάποια στιγμή θα πρέπει οι συνειδητά Έλληνες του Έθνους εκτός Ελλαδικής επικράτειας να αποφασίσουν εάν και τι ρόλο θα διαδραματίσουν στην ανασύσταση του Έθνους.

Το θέμα 
αυτό είναι καθετί επίκαιρων την στιγμή που βάλλεται το Έθνος από τα έσω κατά το πλείστον. Άτομα της πολιτικής που εκφράσουν το επίπεδο ενός λαού σε συγκεκριμένο χρόνο και τόπο ως προς Αρετές και Αξίες κατάφεραν να ισοπεδώσουν τα πάντα με την έννοια του κόμματος υπεράνω πατρίδας την σήμερον. Η παιδεία των τελευταίων 40 χρόνων κατάντησε το λαό του Ελληνικού Κράτους να επιδιώκουν υπαλληλίκι και ρουσφετολογήματα. Την έννοια της Ντόλτσε βίτας υπεράνω, πατρίδας, οικογένειας.  

Αυτή η εισαγωγή έγινε για να επιθυμήσουμε ότι κάθε προσπάθεια έστω και αγνή από θεσμικά πρόσωπα της Ελλάδος με αγωγούς και αποδέκτες την Ομογένεια στο τέλος έχει μια κατάληξη, που δεν είναι λιγότερο από δυσμενής. Ας συνεχίσουν να μας επισκέπτονται με τα μυαλά του κομματικού δούλου.
Εδώ, η Βόρεια Αφρική, πλην την Αίγυπτο καταστράφηκε, η Συρία πολεμά μέχρι εσχάτη, η Μέση Ανατολή φλέγεται και η Τουρκία βρίσκεται στα πρόθυρα εξωτερικού πολέμου για να καθυστερήσει των επικείμενων εμφύλιο πόλεμο και διαμελισμό της και Βόρειος έχουμε την επέκταση του Μεγάλο Αλβινισμού και μέσα σε όλα να και η μονάδα φροντίδας της Γαστούνης  πρώτο θέμα στο εξωτερικό για την άθλια φροντίδα παιδιών Ειδικών αναγκών και εμείς ως Ομογενείς είμαστε αποδέκτες πολιτικών που ονειρεύονται να κάνουν την Ελλάδα, Μύκονο. Μάλλον μπήκαμε σε σκηνή του Μακιαβελλι. Easy Money Easy Honey με την Ρώμη του Νέρων να καίγεται. Προσφάτως, παράδειγμα επένδυσης στην ΗΛΕΙΑ διαμέσου ΤΑΙΠΕΔ.

Μα τελικός, ποτέ θα τους πούμε ως ομογένεια, "
Αει Σα πέρα!" Δεν θα το πούμε.  Επειδή έχουμε φιλότιμο, διεπόμαστε από το DNA μας με την αρετή του φιλόξενου Δία, όμως δεν σημαίνει ότι τρώμε κουτόχορτο. Αυτό να το βάλουν καλά στο νου ιδιαίτερα όταν δεν θα έχουν τόπο και χρόνο υποδοχής όταν η Ευρώπη του σήμερα δεν υφίσταται ποια.Όσο για το ΤΑΙΠΕΔ, και οι μηχανισμοί, δημιουργήματα εκποίησης και εκχώρησης κυριαρχικών δικαιωμάτων του Λαού, ας ετοιμαστούν να υποστούν της συνέπειες και το κόστος υπεξαίρεσης με ότι συνεπάγεται.

Για το Κοινών των 
Ηλείων
Δημήτριος 
ΚαυκάςΔικηγόρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου