Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014

Αλλαγή φρουράς στην ηγεσία του ΝΑΤΟ - ολοκληρώνεται η θητεία του Ράσμουσεν

Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου, 2014

Ο πρώην πρωθυπουργός της Δανίας, κατ' εξαίρεση συνοδευόταν από τη σύζυγό του Ανε-Μέτε, κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο που είναι αφιερωμένο στους στρατιώτες που σκοτώθηκαν στη διάρκεια επιχειρήσεων του ΝΑΤΟ.Πηγή:REUTERS
Αλλαγή φρουράς στην ηγεσία του ΝΑΤΟ - ολοκληρώνεται η θητεία του Ράσμουσεν
Ο Αντερς Φο Ράσμουσεν αποχαιρετά το ΝΑΤΟ, έπειτα από περισσότερα από πέντε χρόνια στη θέση του γενικού γραμματέα.
Στην τελευταία δημόσια εμφάνισή του ενόσω διατηρεί το αξίωμα ο Ράσμουσεν κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο που είναι αφιερωμένο στους στρατιώτες που σκοτώθηκαν στη διάρκεια επιχειρήσεων του ΝΑΤΟ, το οποίο βρίσκεται στην έδρα της Βορειοατλαντικής Συμμαχία στις Βρυξέλλες.
Ο πρώην πρωθυπουργός της Δανίας, που κατ' εξαίρεση συνοδευόταν από τη σύζυγό του Ανε-Μέτε, δεν έκανε καμία δήλωση.
Στη συνέχεια ο Ράσμουσεν προήδρευσε στο τελευταίο για εκείνον συμβούλιο του ΝΑΤΟ, στο οποίο συμμετέχουν οι πρεσβευτές των 28 χωρών μελών της Συμμαχίας, προτού συναντηθεί για τελευταία φορά με τους στενούς του συνεργάτες και το προσωπικό, στρατιωτικό και πολιτικό.
Η θητεία του Ράσμουσεν, που ξεκίνησε την 1η Αυγούστου 2009, ολοκληρώνεται επισήμως την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου. Ο διάδοχός του, ο πρώην πρωθυπουργός της Νορβηγίας Γενς Στόλτενμπεργκ, 55 ετών, θα αναλάβει τα καθήκοντά του την επομένη. Την ίδια ημέρα, την 1η Οκτωβρίου, ο Στόλτενμπεργκ αναμένεται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου