Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Αντώνης και η Χιτλερίδα, ο Μπουτάρης και τα σκουλαρίκια, Χρυσοχοϊδης ο καταγγελτικός

Από τη σειρά "ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ"

Του Θεόδωρου Καλμούκου
samARAS merkel
Πέπλο μυστικότητας και μυστηρίου ως προς το αποτέλεσμα καλύπτει, Αδέλφια μου Ελληνες, τον πηγαιμό του Αντώνη στην Προϊσταμένη του Αρχή, την Χιτλερίδα της Γερμανίας, στις ορδές της οποίας είναι σήμερα «σκλαβωμένη» η Ελλάς, ενώ η άλλη η κυράτσα η Χριστίνα η ξερακιανή της Διεθνούς Τοκογλυφικής Κομπανίας, παίζει το δικό της ντέφι. Εάλω η Ελλάς, εάλω, Αδέλφια μου Ελληνες, κι ένας Θεός μόνο ξέρει πότε και πώς θα αποτινάξει την σκλαβιά, έτσι για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Αμφιβάλλει μήπως κανείς ότι η κομματοκρατία των σαράντα περασμένων χρόνων έχει υποθηκεύσει την Ελλάδα στους δανειστές, οι οποίοι ουσιαστικά είναι και οι πραγματικοί κυβερνήτες της, ενώ οι εγχώριοι είναι απλώς εντολοδόχοι, δηλαδή δέχονται και εκτελούν εντολές της Χιτλερίδας και της τρόικας;
Προς Θεού δεν φταίνε αυτοί διότι ως τοκογλύφοι τη δουλειά τους κάνουν, όλο το φταίξιμο είναι με τα σαΐνια της κομματοκρατίας τα οποία προέβησαν στον υπερδανεισμό, ακύρωσαν την ανάπτυξη που προερχόταν από την καλλιέργεια της πλούσιας μάνας γης και φτάσαμε ουσιαστικά στην εξολόθρευση των μισθών και των συντάξεων, ενώ πέφτουν βροχή τα χαράτσια το ένα κατόπιν του άλλου. Κι ο περήφανος και αξιοπρεπής ελληνικός λαός στήνεται στη γραμμή των συσσιτίων περιμένοντας με απλωμένα τα χέρια μια μπουκιά φαγητού κι ένα ποτήρι νερού.
Ακόμα και σήμερα με την ανεργία φτασμένη σε ύψη δυσθεώρητα, ιδιαίτερα ανάμεσα στα νέα παιδιά, με τις αυτοκτονίες να ανέρχονται πλέον σε χιλιάδες, αυτές που γνωστοποιούνται διότι υπάρχουν και πολλές που δεν γίνονται αντιληπτές, η κομματοκρατία και το βόλεμα καλά κρατεί. Μια ματιά στη σύνθεση του σημερινού Κοινοβουλίου κάνει κάθε εχέφρονα και αξιοπρεπή άνθρωπο να αναφωνεί και μη χειρότερα, αν και θαρρώ πως δεν μπορούν να υπάρξουν χειρότερα, αφού μιλούμε πια για επίπεδο κρετινισμού και εξηλιθίωσης.
Η επίσκεψη στη Γερμανία του Αντώνη προκάλεσε και την απώλεια ενός αξιοπρεπή διπλωμάτη, του πρέσβη στη Γερμανία Παναγιώτη Ζωγράφου, ο οποίος αξιοπρεπώς υπέβαλλε την παραίτησή του, πρώτον, διότι δεν ενημερώθηκε επίσημα ο άνθρωπος από τον όμιλο του Αντώνη, και δεύτερον διότι αποκλείστηκε από τις συνομιλίες και τη θέση του πήρε ο Χρύσανθος, βουλευτής Επικρατείας παρακαλώ, δηλαδή μη εκλεγμένος από τον λαό, αλλά το πιο σπουδαίο παρατρεχάμενος και κολλητός του Αντώνη που λένε και οι μάγκες. Κι έτσι ο πρέσβης Παναγιώτης Ζωγράφος τα βρόντηξε λέγοντας στον Βαγγέλη, ο οποίος βρισκόταν πλησίον ημών εν Νέα Υόρκη, πως «είμαι πρέσβης κι όχι κλητήρας». Αχ κύριε Ζωγράφε μου εδώ η κατάσταση έχει ισοπεδωθεί ολιστικώς κι εσύ μιλάς για θεσμούς;
Μέσα σ’ όλα να κι ο Μπουτάρης στη Σαλονίκη ξημερώματα συνεντευξιαζόμενος είπε «δεν βγάζω τα σκουλαρίκια -δεν κάνω για Πρόεδρος της Δημοκρατίας». Απλά φαντασθείτε, Αδέλφια μου Ελληνες, τον Μπουτάρη στη θέση του Κάρολου με σκουλαρίκια και τατουάζ να υποδέχεται τους αρχηγούς κρατών. Παράλληλα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης είπε ότι συχνά πέφτει θύμα… ματιάσματος σε ανύποπτο χρόνο την ώρα που δουλεύει μέσα στο γραφείο του. «Με πιάνει το κεφάλι μου ξαφνικά και είμαι να πεθάνω. Ευτυχώς μια από τις καθαρίστριες που έχουμε εδώ ξέρει να ξεματιάζει και την φωνάζω να με ξεματιάσει». Αφερίμ αφέντη’μ. Αχ μάνα μου Ελλάς πού τους βρήκες όλους αυτούς τους γραφικούς τατουάζηδες και σκουλαρικάκηδες;
Ξεσπάθωσε κι η Πιπιλή κι απέκλεισε τον επαναπατρισμό των άσωτων υιών της Νέας Δημοπρασίας υψώσασα φωνή στεντόρεια και απαγορευτική «να μην επιστρέψουν τα σούργελα στη ΝΔ». Ξεχνά ότι ανάμεσα σ’ αυτά ήταν κι ο Αντώνης, ο οποίος έστησε την μακαρίτισσα την Πολιτική Ανοιξη που δεν μπόρεσε να ανοίξει ποτέ και να καρπίσει, γι’ αυτό και τρύπωσε ξανά από την χαραμάδα όπως κάνουν όλα τα σούργελα, όχι τίποτε αλλά για να μην γινόμαστε και επιλήσμονες διότι είναι δεινόν η λήθη και κάνει τον άνθρωπο να πιπιλίζει καραμέλες σαν την Πιπιλή.
Ξετρύπωσε κι ο Μιχάλης ο Χρυσοχοϊδης και είπε πως «θέλω πιο μάχιμη την κυβέρνηση» και τόνισε ότι «στην κυβέρνηση αυτή την στιγμή υπάρχει μια αμηχανία και αδράνεια. Δεν προχωράμε τις αναγκαίες αλλαγές που πρέπει να γίνουν στη χώρα. Πρέπει να κινητοποιηθούμε για να πάει μπροστά η χώρα και να βγούμε από την κρίση». Μάλιστα τάδε έφη ο Χρυσοχοϊδης και να σκεφτείτε ότι εξακολουθεί να είναι υπουργός της κυβέρνησης, ενώ όπως είχε ομολογήσει υπέγραψε το μνημόνιο χωρίς να το διαβάσει. Αχ Ελλάδα, Ελλάδα, νταγιάντα όσο μπορείς κι αν έχεις κουράγιο χαμογέλα αφού σε περιτριγυρίζουν τόσοι γελωτοποιοί.
.Πηγή:  Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου