Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Αποδοκιμασίες κατά Βενιζέλου στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στο Ζάππειο

Αποδοκιμασίες από μερίδα συγκεντρωμένων δέχθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος την ώρα που μιλούσε στην εκδήλωση στο Ζάππειο για τα εγκαίνια της έκθεσης-αφιερώματος στον Ανδρέα Παπανδρέου με τίτλο «Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή».


«Ακουσα το σύνθημα "Γερά, να φύγει η Δεξιά". Θα τα πούμε όμως την Τετάρτη πώς φτάσαμε στο σημείο να συγκυβερνούμε με τη Νέα Δημοκρατία», είπε ο κ. Βενιζέλος, για να δεχθεί αποδοκιμασίες και γιουχαΐσματα από μερίδα «Παπανδρεϊκών» που παρακολουθούσαν την εκδήλωση.
Βασικός ομιλητής της εκδήλωσης - η οποία ανοίγει τη σειρά επετειακών εκδηλώσεων για τα 40 χρόνια του ΠΑΣΟΚ - είναι ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος έγινε δεκτός με το σύνθημα 

"Γιώργο, γερά, να φύγει η Δεξιά"
Η εκδήλωση ξεκίνησε παρουσία πλήθους κόσμου και στελεχών του ΠΑΣΟΚ, ανάμεσά τους ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος και ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
Στην εκδήλωση έφθασαν λίγο μετά τις 7.30 μ.μ. ο Μιχάλης Καρχιμάκης, ο Φίλιππος Σαχινίδης, ο Παντελής Καψής, ο Θανάσης Τσούρας, ο Θάνος Μωραΐτης, ο Γιάννης Πανάρετος, ο Χρήστος Αηδόνης, ο Γιάνης Καψής, ο Γρηγόρης Νιώτης, ο Κώστας Γείτονας, ο Νίκος Σηφουνάκης, ο Ντίνος Ρόβλιας, η Αννα Νταλάρα και ο Νίκος Αθανασάκης.
Το «παρών» έδωσαν ο γραμματέας της κεντρικής επιτροπής της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος και ο Νίκος Τσούκαλης από τη ΔΗΜΑΡ.
Την Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου, θα γίνει δεύτερη εκδήλωση στο Ζάππειο με ομιλητή αυτή τη φορά τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλο. Σε αυτήν θα είναι παρών ο Κώστας Σημίτης, όχι όμως και ο Γιώργος Παπανδρέου.

Πηγή― ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου