Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Κλίντον: «Θα αποφασίσω για το αν θα θέσω υποψηφιότητα για την προεδρία στις αρχές του 2015»

Σάββατο, 6 Σεπτεμβρίου, 2014

H Κλίντον δήλωσε ότι αργά η γρήγορα η Ρωσία «θα εξαναγκαστεί να κοιτάξει προς το μέλλον, όχι προς το παρελθόν».Πηγή: REUTERS
Κλίντον: «Θα αποφασίσω για το αν θα θέσω υποψηφιότητα για την προεδρία στις αρχές του 2015»
Η αμερικανίδα πρώην υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον επέκρινε τη Ρωσία κατηγορώντας την ότι προσπαθεί να εκφοβίσει τους γείτονές της και επισημαίνοντας ότι η Μόσχα πρέπει να πειστεί, ή ακόμη και να «εξαναγκαστεί» να κοιτάξει προς το μέλλον, όχι προς το παρελθόν.
Η Κλίντον, από το Μεξικό όπου πραγματοποιεί μια επίσκεψη, σημείωσε ότι ανησυχεί για τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν τις σχέσεις του με την Ουκρανία και άλλες χώρες.
«Ανησυχώ για την άποψη του προέδρου Πούτιν ότι η Ρωσία θα πρέπει να κυριαρχεί στα σύνορά της και να εκφοβίζει τους λαούς πέρα από αυτά χρησιμοποιώντας το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο ως όπλα», σχολίασε η Κλίντον.
«Είναι πολύ σημαντικό η Ευρώπη να παραμένει ακέραιη, σταθερή και ειρηνική και η Ρωσία, να συναινέσει ή με κάποιο τρόπο να πειστεί, ακόμη και να εξαναγκαστεί να κοιτάξει προς το μέλλον και όχι προς το παρελθόν», πρόσθεσε η πρώην υπουργός.
Η 66χρονη Κλίντον σημείωσε εξάλλου ότι μάλλον θα αποφασίσει του χρόνου αν θα θέσει υποψηφιότητα για τις προεδρικές εκλογές του 2016.
«Θα λάβω μια απόφαση, πιθανόν μετά την 1η Ιανουαρίου, για το αν θα είμαι υποψήφια και πάλι ή όχι», είπε. «Έχω ένα μοναδικό πλεονέκτημα και μια σειρά εμπειριών για το τι κάνει τις ΗΠΑ να λειτουργούν σωστά και τι όχι, αλλά και για το τι κάνει ένας πρόεδρος και το τι θα πρέπει να κάνει», υπογράμμισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου