Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014


Οι ΗΠΑ και οι άραβες σύμμαχοί τους εξαπέλυσαν νέα πλήγματα εναντίον θέσεων του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία, όπως ανακοίνωσε το αμερικάνικο Πεντάγωνο (στη φωτογραφία αεροσκάφος A-18C Hornet ετοιμάζεται για απονήωση από το αεροπλανοφόρο Τζορτζ Μπους).Πηγή: (ΑΡ)
Η συμμαχία των ΗΠΑ βομβάρδισε πετρελαϊκές εγκαταστάσεις των τζιχαντιστών
Οι Ηνωμένες Πολιτείες και τα συμμαχικά αραβικά κράτη, Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, βομβάρδισαν την Τετάρτη το βράδυ 12 εγκαταστάσεις διυλιστηρίων που ελέγχονται από το Ισλαμικό Κράτος, στην ανατολική Συρία, όπως ανακοίνωσε το Πεντάγωνο.
Για πρώτη φορά ο διεθνής συνασπισμός εναντίον της ισλαμιστικής οργάνωσης έπληξε εγκαταστάσεις πετρελαίου με προφανή στόχο τη διακοπή της κύριας πηγής χρηματοδότησης των τζιχαντιστών, οι οποίοι πωλούν το πετρέλαιο λαθραία δια μέσου μεσαζόντων σε γειτονικές χώρες.
Αυτά τα διυλιστήρια παράγουν ποσότητα που κυμαίνεται μεταξύ 300 και 500 βαρελιών πετρελαίου σε καθημερινή βάση με κέρδη για τους τζιχαντιστές που μπορεί να αγγίξουν και τα 2 εκατομμύρια δολάρια ημερησίως, όπως ανέφερε ανακοίνωση της αμερικανικής Κεντρικής Στρατιωτικής Διοίκησης για τη Μέση Ανατολή και την Κεντρική Ασία.
Οι αεροπορικές επιδρομές έπληξαν συνολικά 13 στόχους –εκ των οποίων οι 12 ήταν πετρελαϊκές εγκαταστάσεις- στην ανατολική Συρία, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου, αντιναύαρχος Τζον Κίρμπι μιλώντας στο αμερικανικό δίκτυο CNN.
Ο δέκατος τρίτος στόχος ήταν ένα όχημα του Ισλαμικού Κράτους κοντά στο Ντέιρ Εζόρ το οποίο και καταστράφηκε.
Οι τζιχαντιστές, οι οποίοι ελέγχουν διάφορα διυλιστήρια στο Ιράκ και τη Συρία, πωλούν το πετρέλαιο λαθραία στην Τουρκία, το Ιράκ, το Ιράν και την Ιορδανία, μέσω μεσαζόντων.
Από τις 8 Αυγούστου οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν πραγματοποιήσει σχεδόν 200 αεροπορικές επιδρομές εναντίον στόχων του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ.
Από τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης οι αμερικανοί επέκτειναν τις επιδρομές τους και εναντίον στόχων του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία, με την υποστήριξη πέντε αραβικών χωρών, της Ιορδανίας, του Κατάρ, της Σαουδικής Αραβίας, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και του Μπαχρέιν.
Πηγή― ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου