Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Απάτη ύψους 120.000 ευρώ στη Ροδιά Ήλιδας!

Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου, 2014

Με την κατηγορία της απάτης κατ’ εξακολούθηση συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης από τους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αμαλιάδας μια 52χρονη γυναίκα από την περιοχή της Ροδιάς του δήμου Ήλιδας.
Σύμφωνα με το ένταλμα σύλληψης που εκρεμμούσε σε βάρος της από τον Δεκέμβριο του 2013, από τον 9ο Τακτικό Ανακριτή Αθηνών φέρεται η 52χρονη να έχει αποκομίσει περιουσιακό όφελος από την παράνομη δραστηριότητά της, το συνολικό ποσό των 120.000 ευρώ!
Πιο συγκεκριμένα οι αστυνομικοί ύστερα από εμπεριστατωμένες έρευνες και αξιοποίηση πληροφοριών κατάφεραν να εντοπίσουν την 52χρονη γυναίκα στη Ροδιά Ήλιδας, όπου διαβιούσε το τελευταίο διάστημα, καθώς η ίδια διώκεται με ένταλμα σύλληψης για το αδίκημα της απάτης κατ’ εξακολούθηση από την οποία το συνολικό περιουσιακό όφελος και η αντίστοιχη προξενηθείσα ζημιά υπερβαίνει το ποσό των 120.000 ευρώ.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν χθες στη 1 το μεσημέρι τη δράστιδα, η οποία αναμένεται να οδηγηθεί στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου