Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014



‘You are simply the best’




Στις 9 το πρωί έξω από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας Market Basket/Demoulas όπου είχε συγκεντρωθεί αρκετός κόσμος βρέθηκε ο νικητής της ενδο οικογενειακής μάχης Αθανάσιος Τηλέμαχου Δημουλάς όπου ανέβηκε στην πρόχειρη εξέδρα και μίλησε στους παρευρισκομένους. Δεκάδες τηλεοπτικά συνεργεία κάλυψαν την επιστροφή του Arthur T. Demoulas στο τιμόνι της εταιρείας.
Ο Αθανάσιος Τ. 
Δημουλάς είπε "Σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση, το εργατικό δυναμικό, οι πελάτες και οι προμηθευτές δόσαμε μία μεγάλη μάχη και κερδίσαμε. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Τώρα πρέπει να επανέλθουμε και να κάνουμε αυτό που κάνουμε τόσα χρόνια να προσφέρουμε υπηρεσίες και προϊόντα. Σας ευχαριστώ". 
Σε ερώτηση δημοσιογράφων πότε θα γίνει η τελική μεταβίβαση ο κ. Δημουλάς είπε "θα πάρει 60 με 90 ημέρες αλλά τα καταστήματα άνοιξαν και σε μία εβδομάδα με δέκα ημέρες θα δουλεύουν κανονικά όπως πρώτα". Είπε ότι θα ανοίξουν σύντομα άλλες τέσσερα σούπερ μάρκετ στις πόλεις Revere, AttlboroWalthamLittleton.
Αρκετά τηλεοπτικά κανάλι έκοψαν τις πρωινές εκπομπές για να μεταδώσουν την είδηση. Ελικόπτερα και αεροπλάνα περνούσαν πάνω από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας και είχαν πανοραμικές εικόνες. Ενώ χθες το βράδυ η είδηση 
μεταδόθηκε από τα μεγάλα εθνικά τηλεοπτικά δίκτυα.
Μία επίσκεψη που κάναμε χθες το βράδυ σε ένα σούπερ μάρκετ της αλυσίδας είδαμε του υπαλλήλους να βάζουν εμπορεύματα στα ράφια και οι πελάτες να ξαναγυρίζουν.
Αγώνας δρόμου γίνετε για να γεμίσουν τα ράφια των σούπερ μάρκετ όπου είναι άδεια.
Διαβάστε την Δευτέρα την ανάλυση του Βασίλη 
Καυκά για το φαινόμενο  Market Basket/Demoulas που συνέβη για πρώτη φορά στα χρονικά των ΗΠΑ.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου