Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Ο Κώστας Παπανικολάου στο ΝΒΑ και στους Houston Rockets, 2 χρόνια 9,5 εκατ. δολάρια

Εκστασιασμένος για τη μεταγραφή του στους Χιούστον Ρόκετς εμφανίστηκε ο Κώστας Παπανικολάου, με δηλώσεις του μετά από τη φιλική αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Γαλλία


"Ευχαριστώ την οικογένεια μου, που μου έχει σταθεί. Τους οφείλω πολλά, για τον τρόπο που με μεγάλωσαν και το ήθος που με δίδαξαν. Χάρη σε εκείνους έμαθα στον αθλητισμό να κάνω όνειρα, να δουλεύω σκληρά, να κοιτάω μπροστά".
Σε ό,τι αφορά την ήττα από τη Γαλλία, τόνισε: "Ο στόχος μας δεν είναι να χαιρόμαστε με νίκες στα φιλικά, αλλά να δούμε σε τι κατάσταση είμαστε, τι κάνουμε καλά και τι όχι. Η ομάδα έχει απίστευτη όρεξη, διάθεση και ενέργεια. Είναι πολλά νέα παιδιά στην ομάδα και αυτό βοηθά να έχουμε περισσότερη όρεξη, σε συνδυασμό με την εμπειρία που βάζουν οι παλαιότεροι. Θεωρώ πως είμαστε σε πάρα πολύ καλό επίπεδο, έχουμε πολλά πράγματα που μπορούμε να διορθώσουμε και να βελτιώσουμε, ώστε να είμαστε έτοιμοι στο Μουντομπάσκετ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου