Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM


Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Τιμή και Δόξα στους Ήρωες και Ηρωίδες

Thank You to Philhellenes

Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014

Επήλθε συμφωνία (final agreement) στην Market Basket/Demoulas


Μόλις έμαθαν την είδηση εκατοντάδες εργάτες έχουν συγκεντρωθεί, αυτή τη στιγμή, στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας
στο Tewksbury, Massachusetts.

Πριν λίγο (μεσάνυχτα στη Βοστώνη) περάσαμε έξω από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας όπου άρχισαν να μαζεύονται εργάτες με πλακάτ, φανάρια και επευφημίες για το ότι ο Αθανάσιος Τ. επανέρχεταιπανηγυρικά στο τιμόνι της εταιρείας. Τα αυτοκίνητα που περνούσαν κορνάριζαν μέσα στη νύχτα γιατί οι απεργίες των εργατών και το μποϊκοτάρισμα των πελατών έφερε αποτέλεσμα.
Αργά χθες το βράδυ επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ των δύο παρατάξεων της αλυσίδας πολυκαταστημάτων διατροφής (Super Markets) Market Basket/Demoulas.
Ο Αθανάσιος Τηλέμαχου Δημουλά (Arthur T. Demoulas) αγοράζει και τις 50,5% των μετοχών που είχε μέχρι τώρα ο εξαδερφός του Arthur S. Demoulas. Το τελικό ποσό της αγοράς ήταν της τάξεως των 1,5 δις δολάρια που συμπεριλαμβάνει τα καταστήματα, τις μικρότερες επιχειρήσεις της εταιρείας και τα ακίνητα. 
Ο Αθανάσιος Τηλέμαχου Δημουλά έκανε τις εξής δηλώσεις.  ‘Η εταιρεία Market Basket Supermarkets θα επανέλθει σύντομα στη θέση που είχε πριν λίγο καιρό. Ευχαριστώ όλους τους πελάτες για τη συμπαράσταση. Ζητώ από όλους τους εργάτες να επανέλθουν στις εργασίες τους. Σας ευχαριστώ‘
Η διαδικασία μεταβιβάσεως όλων των μετοχών θα διαρκέσει 2 μήνες.
Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου