Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Επήλθε συμφωνία (final agreement) στην Market Basket/Demoulas


Μόλις έμαθαν την είδηση εκατοντάδες εργάτες έχουν συγκεντρωθεί, αυτή τη στιγμή, στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας
στο Tewksbury, Massachusetts.

Πριν λίγο (μεσάνυχτα στη Βοστώνη) περάσαμε έξω από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας όπου άρχισαν να μαζεύονται εργάτες με πλακάτ, φανάρια και επευφημίες για το ότι ο Αθανάσιος Τ. επανέρχεταιπανηγυρικά στο τιμόνι της εταιρείας. Τα αυτοκίνητα που περνούσαν κορνάριζαν μέσα στη νύχτα γιατί οι απεργίες των εργατών και το μποϊκοτάρισμα των πελατών έφερε αποτέλεσμα.
Αργά χθες το βράδυ επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ των δύο παρατάξεων της αλυσίδας πολυκαταστημάτων διατροφής (Super Markets) Market Basket/Demoulas.
Ο Αθανάσιος Τηλέμαχου Δημουλά (Arthur T. Demoulas) αγοράζει και τις 50,5% των μετοχών που είχε μέχρι τώρα ο εξαδερφός του Arthur S. Demoulas. Το τελικό ποσό της αγοράς ήταν της τάξεως των 1,5 δις δολάρια που συμπεριλαμβάνει τα καταστήματα, τις μικρότερες επιχειρήσεις της εταιρείας και τα ακίνητα. 
Ο Αθανάσιος Τηλέμαχου Δημουλά έκανε τις εξής δηλώσεις.  ‘Η εταιρεία Market Basket Supermarkets θα επανέλθει σύντομα στη θέση που είχε πριν λίγο καιρό. Ευχαριστώ όλους τους πελάτες για τη συμπαράσταση. Ζητώ από όλους τους εργάτες να επανέλθουν στις εργασίες τους. Σας ευχαριστώ‘
Η διαδικασία μεταβιβάσεως όλων των μετοχών θα διαρκέσει 2 μήνες.
Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου