Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

«Καρφιά» προς ΕΠΟ και FIFA από τον Φερνάντο Σάντος

Κυριακή, 3 Αυγούστου, 2014

Έξαλλος με την ΕΠΟ και δυσαρεστημένος με την ΕΠΟ εμφανίστηκε ο Φερνάντο Σάντος με δηλώσεις του στην εφημερίδα «A BOLA».
Συγκεκριμένα ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής μας δήλωσε πως η ΕΠΟ άργησε να του παρουσιάσει την τιμωρία ώστε να προλάβει να «σχηματίσει» μια υπερασπιστική γραμμή, ενώ αναφερόμενος στην παγκόσμια ομοσπονδία τόνισε πως «Αυτή η ποινή δεν έχει κανένα νόημα».
Τέλος παρομοίασε τον εαυτό του με τον Λουίς Σουάρες, λέγοντας πως ο Ουρουγουανός για το δάγκωμα πήρε εννιά αγωνιστικές.
Θυμίζουμε πως η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου τιμώρησε τον Πορτογάλο με αποκλεισμό οκτώ αγωνιστικών και πρόστιμο ύψους 20.000 ελβετικών φράγκων.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Η ελληνική ομοσπονδία ενημερώθηκε γι' αυτό, για να παρουσιάσουμε την υπεράσπισή μας στο πλαίσιο της πειθαρχικής διαδικασίας που κινήθηκε εναντίον μου και ήταν υποχρεωμένη υπό το καθεστώς του πειθαρχικού κώδικα της FIFA να μου κοινοποιήσει αυτή την ενημέρωση για να παρουσιάσω την υπερασπιστική μου γραμμή.
»Αλλά δεν έλαβα καμία ειδοποίηση από την ομοσπονδία, παρά μόνο έλαβα γνώση μετά την τελική απόφαση. Πάνω από όλα, θέλω να καθαρίσω την εικόνα μου, γιατί πρακτικά η τιμωρία αυτή των οκτώ παιχνιδιών δεν έχει καμία επιρροή επάνω μου, καθώς αφορά μόνο παιχνίδια Παγκόσμιου Κυπέλλου και πιστεύω ότι εάν καταθέσω την έφεσή μου η ποινή μου θα αναθεωρηθεί. Δεν με αποκλείει από το να προπονήσω κάποιο σύλλογο ή κάποια εθνική ομάδα. Οκτώ παιχνίδια;;; Εννιά έφαγε ο Σουάρες.
»Αυτή η ποινή δεν έχει κανένα νόημα. Ποτέ δεν είχα, κανένα πρόβλημα με κανέναν προπονητή. Αυτή η εικόνα κυρίως επηρεάζει την εικόνα μου, και εγώ δεν έχω τέτοια χαρακτηριστικά. Δεν επηρεάζει κανένα μελλοντικό συμβόλαιό μου, καθώς επιμένω ότι αφορά μόνο παιχνίδια Παγκοσμίου Κυπέλλου.
»Μετά τα 90 λεπτά και επίσης μετά την παράταση όταν ήμουν μέσα στο γήπεδο για να δώσω εντολές στους ποδοσφαιριστές μου, ο διαιτητής είπε ότι δεν μπορούσα να είμαι εκεί και έπρεπε να φύγω. Κοίταξα στην άλλη πλευρά και ρώτησα γιατί ο προπονητής της Κόστα Ρίκα μπορούσε να είναι στην ίδια θέση.
»Και τότε ο διαιτητής, είπε έτσι λέει ο νόμος, έτσι λέει ο νόμος. Του ρώτησα: Γιατί ; Γιατί; Δεν είναι δίκαιο. Ίσως σήκωσα τη φωνή λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο. Από εκεί και μετά δε συνέβη τίποτα, απλά μου έδειξε το δάχτυλό κάνοντας μου νόημα ότι έπρεπε να αποβληθώ.
»Τώρα είμαι τιμωρημένος και έπρεπε να είχα καταθέσει την έφεσή μου στη FIFA μέχρι τις 9 Ιουλίου. Αλλά πως να παρουσιάσω την έφεσή μου, χωρίς να έχω ενημερωθεί για την προθεσμία λήξης υποβολής της».
Πηγή: Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου