Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Ξεχωριστή βράβευση… στιγμές συγκίνησης για τον Γιώργο Καραγκούνη

Κυριακή, 3 Αυγούστου, 2014Του Γιάννη Μουρούτη

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στον Αμπελώνα, Ηλείας, γενέτειρα του Γιώργου Καραγκούνη (περίπου 10 χιλιόμετρα από τον Πύργο)
Ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση του κατά την διάρκεια της βράβευσης που του έγινε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αμπελώνα "Αγία Παρασκευή" και την ποδοσφαιρική ομάδα του Αμπελώνα για την προσφορά του, το ήθος του, την αγωνιστικότητα, το πάθος στο όνειρο και την κατάκτηση του…
Συγκίνηση που έγινε ακόμα μεγαλύτερη για τον Γιώργο Καραγκούνη όταν τον λόγο πήρε ο πρώτος του δάσκαλος Γιώργος Παπαϊωάννου, αλλά και ο συμμαθητής του Μιχάλης Αβραμόπουλος.
Ο Γιώργος Καραγκούνης δήλωσε, παραλαμβάνοντας τις τιμητικές πλακέτες πως πέρα από την βαθιά συγκίνηση και την τιμή που νιώθει… "ότι αυτό που θέλω να πω είναι ότι πρέπει ο ένας να βοηθάει τον άλλον…, για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε στις δύσκολες καταστάσεις που περνάει η Χώρα μας"
Η συγκεκριμένη ξεχωριστή πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελώνα και τις τοπικής ομάδας, αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, διότι είναι η πρώτη βράβευση για τον "τυπάρα", λίγες μέρες μετά το κλείσιμο της καριέρας του στην Εθνική ομάδα και της παρουσίας του, στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. 
 Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου