Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Άθλιο και ελεεινό χαρακτηρίζει το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο ο Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως Ιερεμίας με επιστολή του στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Παρασκευή 22 Αυγούστου, 2014

Ο Μητροπολίτης Γόρτυνος Ιερεμίας
«Αθλιο και ελεεινό» χαρακτηρίζει το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο ο μητροπολίτης Γόρτυνος Ιερεμίας


Ο Μητροπολίτης μεταξύ άλλων σημειώνει ότι, «νοιώθω δυνατή την ανάγκη της ψυχής μου, ως Επίσκοπος της Ελλαδικής Εκκλησίας, ως Πανεπιστημιακός Διδάσκαλος και ως Έλληνας πολίτης, τέκνον ήρωος αλβανικών ορέων, θυσιασθέντος για την πατρίδα σε ηλικία 25 ετών, να σας γράψω την παρούσα σύντομη επιστολή μου, για να διαμαρτυρηθώ και εγώ για τον άθλιο και ελεεινό αντιρατσιστικό λεγόμενο νόμο που σπεύδετε να ψηφίσετε και να επιβάλετε στην πατρίδα μας».
Προσθέτει πως «ο νόμος αυτός είναι αντίθετος προς την Αγία Γραφή, προς την Ελληνική σοφία και παιδεία, αλλά και προς αυτήν την απλή λογική και το αίσθημα του ανθρώπου».
Υπογραμμίζει επίσης ότι, «δεν το περιμέναμε ποτέ ότι στην πατρίδα μας την Ελλάδα θα συζητηθεί δια να εφαρμοστεί δια νόμου μία τέτοια στυγνή δικτατορία, η οποία θα μας απαγορεύει να ονομάσουμε τα "σύκα - σύκα" και την "σκάφη- σκάφη"»
Επιπλέον αναφέρει πως, «με τον υπό ψήφιση νόμο σας, θα πρέπει ο λαός μας να μην διαβάζει την Αγία Γραφή, γιατί οι ήρωες της και οι θεόπνευστοι συγγραφείς της, κατά την σκέψη του νόμου αυτού, είναι ρατσιστές».
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου