Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM


Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Τιμή και Δόξα στους Ήρωες και Ηρωίδες

Thank You to Philhellenes

Κυριακή, 24 Αυγούστου 2014

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ απαγόρευσε το «μπουγέλωμα» για καλό σκοπό των υπαλλήλων του

Κυριακή, 24 Αυγούστου, 2014

Ο Πρόεδρος Ομπάμα "φοβήθηκε" την ψυχρολουσία και δεν θα "υπακούση" στην πρόκληση (challange) της κ. Κένεντι να "μπουγελωθεί"

Πηγή: (ΑΡ)
Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ απαγόρευσε το «μπουγέλωμα» για καλό σκοπό των υπαλλήλων του
Οι αμερικανοί διπλωμάτες δεν έχουν από την Πέμπτη δικαίωμα να λαμβάνουν μέρος στο «Ice Bucket Challenge», την παγκόσμια πρωτοβουλία που κάνει θραύση στο Διαδίκτυο, όπου οι συμμετέχοντες δεχόμενοι την πρόσκληση από κάποιον άλλον, αδειάζουν στο κεφάλι τους ένα κουβά με παγωμένο νερό ώστε να αντλήσουν χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Πολλές διασημότητες, όπως ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους, ο ιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς, ηθοποιοί, αθλητές, καλλιτέχνες και πολιτικοί έχουν λάβει μέρος και «πάγωσαν» για καλό σκοπό.
Αλλά το Στέιτ Ντιπάρτμεντ εξέδωσε εσωτερική νότα με την οποία απαγορεύει σε ανώτερους διπλωμάτες του να συμμετάσχουν στην «πρόκληση του κουβά με το παγωμένο νερό» όπως δήλωσε την Πέμπτη η εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρί Χαρφ.
«Οι ηθικοί κανόνες της ομοσπονδιακής κυβέρνησης αποτρέπουν τη συμμετοχή δημόσιων λειτουργών μας, όπως πρεσβευτές, σε κινήσεις για ιδιωτικά κέρδη, ανεξάρτητα από τον καλό σκοπό για τον οποίο γίνονται» αναφέρεται στη διπλωματική νότα.
Το «Ice Bucket Challenge» έχει γίνει παγκόσμιο φαινόμενο μέσω των κοινωνικών δικτύων και όσοι δέχονται την πρόσκληση χύνουν ένα κουβά με παγωμένο νερό στο κεφάλι τους, για τη συγκέντρωση τουλάχιστον 100 δολαρίων για την καταπολέμηση της νόσου ALS (Αμυοτροφική Πλάγια Σκλήρυνση).
Η ένωση ALS ήταν πάντως την Πέμπτη στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι έχουν συγκεντρωθεί εφέτος 41.800.000 δολάρια από τις 29 Ιουλίου έως τις 21 Αυγούστου έναντι μόλις 2,1 εκατομμυρίων δολαρίων την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου