Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Οι τζιχαντιστές αποκεφάλισαν και άλλο όμηρο

Σάββατο, 30 Αυγούστου, 2014

Δεν έχει τέλος η φρίκη των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους, οι οποίοι λίγες ημέρες μετά το βίντεο με την εκτέλεση δι' αποκεφαλισμού του αμερικανού δημοσιογράφου Τζέιμς Φόλεϊ, έδωσαν στη δημόσιοτητα ένα νέο σοκαριστικό βίντεο στο οποίο το θύμα είναι ένας αιχμάλωτος Κούρδος στρατιώτης.Με τίτλο του βίντεο «δεύτερο μήνυμα στην Αμερική» οι τρεις μαυροντυμένοι τζιχαντιστές (σ.σ. στην περίπτωση του Φόλεϊ ήταν ένας) κάθονται πίσω από τον Κούρδο αιχμάλωτο. Και αυτός όπως και ο αμερικανός δημοσιογράφος φοράει την χαρακτηριστική πορτοκαλί φόρμα των κρατουμένων στην αμερικανική φυλακή του Γκουαντάναμο.
Το μήνυμα μίσους του ενός εκ των εκτελεστών έχει ως εξής: Στο όνομα του Θεού. Έχω δύο μηνύματα: το πρώτο είναι για το σκυλί των Ρωμαίων, τον ανόητο Ομπάμα. Πώς έστειλες το έθνος σου και τους στρατιώτες σου κατά του Ιράκ, ξέχασες τους χιλιάδες νεκρούς Αμερικανούς που τους θυσίασες στους πολέμους; Ξέχασες τις χιλιάδες φωτογραφίες των πτωμάτων και αυτών που υποφέρουν; Η οικονομία των ΗΠΑ ανέκαμψε από τις κρίσεις της και τώρα ετοιμάζεται να μπει σε μια καινούργια; Αλλά το δεύτερο μήνυμα είναι για τον υπηρέτη των Εβραίων, αυτή είναι η μοίρα για ένας από τους στρατιώτες και άλλους που στείλατε στους Μουσουλμάνους εκτός και αν τελειώσετε τη δουλειά σας με τους Εβραίους και τη συμμαχία με τους Σταυροφόρους».Ο τζιχαντιστής εκτελεστής στο τέλος ορκίζεται να συνεχίσει να αποκεφαλίζει περισσότερους κρατούμενους αν συνεχίσει η συνεργασία των ΗΠΑ με το Ιρακινό Κουρδιστάν.

Σύμφωνα με τη Daily Mail το θύμα ανήκει σε μια ομάδα 15 Κούρδων στρατιωτών που συνελήφθησαν από τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους κατά τη διάρκεια μαχών στο Ιράκ.
Οι τρεις εκτελεστές, οι οποίοι αυτή τη φορά μιλούν αραβικά, προειδοποιούν ότι θα συνεχίσουν να αποκεφαλίζουν αιχμαλώτους αν οι ΗΠΑ συνεχίσει να στηρίζει τους Κούρδους στον πόλεμο κατά του ΙΚ.

Στη συνέχεια ο ένας εξ αυτών αρπάζει από τα μαλλιά τον Κούρδο στρατιώτη, βγάζει ένα μαχαίρι και τον αποκεφαλίζει αν και το βίντεο, όπως και στην περίπτωση του Φόλεϊ, δεν καταγράφει τη στιγμή του αποκεφαλισμού. Το βίντεο φαίνεται να είναι γυρισμένο στη Μοσούλη καθώς στο φόντο δεν υπάχρχει η έρημος αλλά το μεγάλο τζαμί της πόλης του βόρειου Ιράκ, η οποία βρίσκεται στα χέρια των τζιχαντιστών.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου