Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου νέος υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας

Σάββατο, 30 Αυγούστου, 2014

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου (δεξιά) μαζί με τον Βαγγέλη Βενιζέλο και τον Στέφαν Φούλε, επίτροπο Διεύρυνσης της ΕΕ τον περασμένο μήνα στο Λουξεμβούργο.Πηγή: ΑΠΕ
Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου νέος υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας
Τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου επέλεξε η νέα τουρκική ηγεσία για τη θέση του υπουργού Εξωτερικών.
O Tσαβούσογλου ήταν υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων επί Ερντογάν. To χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Οικονομικών αναλαμβάνει ο Μεχμέτ Σιμσέκ.
Ο Αχμέτ Νταβούτογλου, που ανέλαβε την πρωθυπουργία αφού ο Ερντογάν ορκίστηκε πρόεδρος της χώρας, παρουσίασε το νέο κυβερνητικό σχήμα στην Άγκυρα.
Το χαρτοφυλάκιο Ευρωπαϊκών Υποθέσεων αναλαμβάνει ο Βολκάν Μποζκίρ.
Στην κυβέρνηση συμμετέχουν ως αναπληρωτές πρωθυπουργοί τέσσερα υψηλά ιστάμενα στελέχη του AKP: O Αλί Μπαμπατζάν, ο Μπουλέντ Αρίντς, ο Γιαλτσίν Ακντογάν και ο Νουμάν Κουρτουλμούς.
Σημαντικές αλλαγές είναι η τοποθέτηση του Γιαλτσίν Ακντογάν συμβούλου και στενού συνεργάτη του Ερντογάν στη μία από τις τέσσερις θέσεις αντιπροέδρου της κυβέρνησης. Νέο αίμα είναι και ο Νουμάν Κουρτουλμούς ο οποίος εντάχθηκε στο κυβερνών κόμμα το 2021 και προς το παρόν δεν είναι βουλευτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου