Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Το ράγισμα και το μάτιασμα

Του Θεόδωρου Καλμούκου

beni
Ιησούς Χριστός νικά κι όλα τα κακά σκορπά, Αδέλφια μου Ελληνες, τον μάτιασαν τον Βαγγέλη και ράγισε το τζάμι στο κρατικό αεροσκάφος επιστρέφοντας από Τουρκιά μεριά από την ορκωμοσία του μαχαραγιά Ταγίπ. Είναι βλέπετε και ο αναστεναγμός του ταπεινωμένου και καθημαγμένου ελληνικού λαού που τον καταριέται κι αυτόν και τους συνεταίρους του.
Ο μεγάλος αγώνας αρχίζει, Αδέλφια μου Ελληνες, εμπρός βήμα ταχύ για την εξεύρεση της μαγικής λύσης, του κατάλληλου ή ακατάλληλου προσώπου για την Προεδρία για να λάβει τη θέση του Κάρολου του επικληθέντος και Πρωτοσύγκελου του Ανδρέα του ΧΑΣΟΚ που έκανε την Ελλάδα κι έπαθε σοκ. Οσον αφορά για την καταλληλότητα ή ακαταλληλότητα λίγη ελάχιστη σημασία έχει, λίγη ελάχιστη σημασία έχει πια στη σημερινή παρακμιακή Ελλάδα που πλεόνασαν οι εξέχουσες μετριότητες παντού στη ζωή, στην πολιτική, στην εκκλησιαστική ιεραρχία. Γιατί να μη γίνει ο εξοχότατος Φώτης ή Φανούρης της ΔΗΜΑΡ ο οποίος εξ αγχιστείας εκφράζει όσο νάναι και άλλες δημοκρατικές δυνάμεις. Γιατί να μην γίνει ο Βαγγέλης ο Πρώτος της Βουλής. Μήπως οι προ αυτών αναστήματα ήταν; Να μνημονεύσω για να θυμηθούμε και να γελάσουμε ή να κλάψουμε αν μπορούμε, τον Χρίστο, τον Κωστή και νυν τον Κάρολο.
Ο καυγάς είναι για το πάπλωμα, κεντροαριστερό ο ένας κεντροδεξιό ο άλλος και στη μέση ο Αντώνης να αγωνιά γιατί θέλει να κρατηθεί ο άνθρωπος στην εξουσία έστω με τα δεκανίκια του Φώτη ή με τις ευγενείς ρήσεις… του Βαγγέλη της Βουλής.
Κι ο λαός;
Μα ποιος λαός; Ποιος νοιάζεται για τον λαό; Ποιος τον ρωτά; Δεν φαντάζομαι να πήρατε στα σοβαρά τα εξαγγελτικά πάλαι ποτέ του Αντώνη για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας απευθείας από τον λαό και τα λοιπά της παραμυθολογίας.
Ο μαγικός αριθμός είναι ο 180, από εκεί και πέρα όλα τα άλλα τσιμέντο να γίνουν. Κριτήριο για όλα και για όλους η κομματοκρατία, οι συσχετισμοί, οι υπολογισμοί, οι ισορροπίες, οι παρεϊστικες τακτικές. Ετσι λειτουργεί χρόνια τώρα το παρακμιακό και ξοφλημένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος. Το ζητούμενο είναι και μοναδικό, η με κάθε τρόπο και μέσο αγκύλωση στην καρέκλα, σταράτες κουβέντες
Πηγή― Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου