Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Παρέμβαση Κουτζαμάνη στην υπόθεση της Μανωλάδας

Παρασκευή, 1 Αυγούστου, 2014

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη παρενέβη στην υπόθεση της ομόφωνης αθώωσης των κατηγορούμενων για την πολύκροτη υπόθεση της Μανωλάδας που αφορά στην  εμπορία ανθρώπων.
Όπως είναι γνωστό από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Πάτρας κρίθηκαν ομόφωνα αθώοι ο επιχειρηματίας που κατηγορείτο για την υπόθεση της αιματηρής επίθεσης εναντίον των μεταναστών τον Απρίλιο του 2013 στη Νέα Μανωλάδα, καθώς και ένας ακόμη κατηγορούμενος.
Αντίθετα, ένοχοι κρίθηκαν οι δύο άλλοι κατηγορούμενοι και ειδικότερα για το αδίκημα της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών ο ένας και για απλή συνέργεια σε πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών ο δεύτερος.
Ειδικότερα, το ΜΟΔ της Πάτρας επέβαλε ποινές φυλάκισης 14 χρόνων και 7 χρόνων αντίστοιχα στους δύο από τους τέσσερις κατηγορούμενους που κρίθηκαν ένοχοι.
Σύμφωνα μάλιστα με την δικαστική απόφαση οι ποινές των δύο κατηγορουμένων έχουν ανασταλτικό αποτέλεσμα, μέχρι την εκδίκαση της έφεσης.
Η κυρία Κουτσαμάνη ζήτησε από το ΜΟΔ Πατρών μόλις καθαρογράφει η απόφαση να διαβιβαστεί αμέσως αντίγραφο της, προκειμένου να κριθεί ένα συντρέχει περίπτωση να ασκηθεί αναίρεσης κατά το αθωωτικό σκέλος της απόφασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου