Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Εικόνες-σοκ των ολυμπιακών εγκαταστάσεων

Ποιός φταίει; Ακούει κανείς;  

Απορώ μερικές φορές που ο Σαμαράς δεν "μετακόμισε" τον Ναό του Επικούρειου Απόλλωνα στην Μεσσηνία!!! Το έκανε κι αυτό πριν μερικά χρόνια σαν υπουργός πολιτισμού.  Έτσι για να μη ξεχνάμε...

Δημοσίευμα της Mirror για την κατάντια των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. «Στάδια και χώροι έχουν κάνει δραστική στροφή προς το χειρότερο», αναφέρεται στο ξένο ρεπορτάζ.
Η Mirror με φωτογραφίες που σοκάρουν και δείχνουν την πραγματική εικόνα που επικρατεί στις άλλοτε ένδοξες Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις, θυμίζει το απλό. Οτι αυτοί οι χώροι θα μπορούσαν να αποτελέσουν κληρονομιά.
«Από ότι φαίνεται και από τις σοκαριστικές φωτογραφίες στο πέρασμα του χρόνου ότι τα πράγματα δεν είναι είναι έτσι», γράφει η Mirror. 
«Τα στάδια του softball και του βόλεϊ φαίνεται να είναι σε κατάσταση ''φτωχής'' επιδιόρθωσης, ενώ η πισίνα κολύμβησης αλλά και ο χώρος καταδύσεων είναι ερείπια». 
Η αλήθεια 10 χρόνια μετά είναι δυσάρεστη...
Οι φωτογραφίες το αποδεικνύουν.
«Δεν φαίνεται, αλλά οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας ήταν πριν από 10 χρόνια. Οι Αγώνες περιγράφηκαν ως αξέχαστοι και ονειρικοί από τον Ζακ Ρογκ και υπήρχε η πεποίθηση ότι θα άφηναν σημαντικές υποδομές πίσω τους», γράφει ο δημοσιογράφος Ben Burrows της Mirror.
Πηγή: thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου