Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Διασωληνωμένοι και σε καταστολή οι τέσσερις που "λούστηκαν" με ποτάσα

Σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένοι και σε καταστολή νοσηλεύονται στις ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ και του Βενιζελείου οι τέσσερις που τραυματίστηκαν σοβαρά, χθες, στο Οινοποιείο της ΕΑΣΗ στην Αυγενική, όταν λάστιχο "έσκασε" και τους "έλουσε" με καυστική ποτάσα.
Σοβαρότερη όλων κρίνεται η κατάσταση του 38χρονου που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου νοσοκομείου, έχοντας υποστεί χημικά εγκαύματα της τάξης του 40-45% σε όλο το σώμα του.
Κρίσιμη θεωρείται η κατάσταση του 41χρονου που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ με πολλαπλά εγκαύματα σε όλο του το σώμα, ενώ κρίσιμη αλλά σταθερή εκτιμάται η κατάσταση του 46χρονου που νοσηλεύεται επίσης.
Πιο ελαφριά εγκαύματα από όλους έχει υποστεί ο 31χρονος που φέρει επίσης εγκαύματα αλλά της τάξης του 30%, σε όλη την επιφάνεια του σώματος.
Ωστόσο τα νοσοκομεία είναι σε ετοιμότητα, ώστε, εφόσον χρειαστεί, κάποιος ή κάποιοι να μεταφερθούν σε Ειδική Μονάδα Εγκαυμάτων στην Αθήνα.
Πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου