Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Φόβοι για ασθενή με τον ιό Εμπολα σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης

Τρίτη, 5 Αυγούστου, 2014

Σύμφωνα με το νοσοκομείο «Ορος Σινά», ο ασθενής που είχε ταξιδέψει στη Δυτική Αφρική παρουσίασε υψηλό πυρετό και γαστρεντερικά προβλήματα, ενώ έχει τεθεί σε απομόνωση και υποβάλλεται σε εξετάσεις.
Φόβοι για ασθενή με τον ιό Εμπολα σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης Ενας άνδρας που είχε ταξιδέψει σε χώρα της Δυτικής Αφρικής όπου έχουν αναφερθεί κρούσματα του ιού Εμπολα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης και υποβάλλεται σε εξετάσεις, μετέδωσαν σήμερα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Σύμφωνα με το νοσοκομείο «Ορος Σινά» στο Απερ Ιστ Σάιντ του Μανχάταν, ο ασθενής, που παρουσίασε υψηλό πυρετό και γαστρεντερικά προβλήματα, έχει τεθεί σε απομόνωση και υποβάλλεται σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί πού οφείλονται τα συμπτώματα αυτά.
Στο μεταξύ, η Παγκόσμια Τράπεζα ανακοίνωσε τη Δευτέρα τη χορήγηση έκτακτης βοήθειας ύψους 200 εκατ. δολαρίων για να συμβάλει στις προσπάθειες των αρχών στη Λιβερία, στη Σιέρα Λεόνε και στη Γουινέα να περιορίσουν την εξάπλωση της επιδημίας του θανατηφόρου ιού Εμπολα.
Η χρηματοδότηση έχει σκοπό να βοηθήσει τις τρεις χώρες να βελτιώσουν τα εθνικά συστήματα υγείας τους και να αντιμετωπίσουν τις οικονομικές συνέπειες της κρίσης αυτής, όπως ανέφερε με ανακοίνωσή του ο διεθνής χρηματοπιστωτικός οργανισμός ο οποίος εδρεύει στην Ουάσιγκτον.
Το χειρότερο ξέσπασμα επιδημίας του Εμπολα ως σήμερα έχει θέσει υπό τεράστια πίεση τους οικονομικούς πόρους και τα συστήματα υγείας αυτών των κρατών της δυτικής Αφρικής.
Με βάση την αρχική εκτίμηση της Παγκόσμιας Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, η οικονομική ανάπτυξη της Γουινέας ενδέχεται να μειωθεί κατά μία εκατοστιαία μονάδα, στο 3,5%, εξαιτίας της επιδημίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου