Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Εξάχρονη μόνη της επί ώρες σε ακυβέρνητο φουσκωτό

Δευτέρα, 18 Αυγούστου, 2014
ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΝΙΓΜΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ

Μόνο του σε ακυβέρνητο φουσκωτό σκάφος στην Κορώνη Μεσσηνίας βρέθηκε ένα εξάχρονο κορίτσι όταν ο 50χρονος πατέρας του πνίγηκε στην περιοχή Περούλια.

Εξάχρονη μόνη της επί ώρες σε ακυβέρνητο φουσκωτό
Ειδικότερα, η Λιμενική Αρχή Κορώνης ενημερώθηκε για τον εντοπισμό πτώματος αγνώστου άνδρα στην περιοχή «Περούλια» Κορώνης Μεσσηνίας, από διερχόμενο σκάφος το οποίο και ανασύρθηκε στην ακτή.

Παράλληλα, οι αρχές ενημερώθηκαν ότι ο άτυχος άνδρας είχε αποπλεύσει από την παραλία με ένα φουσκωτό σκάφος στο οποίο επέβαινε και ένα ανήλικο κορίτσι.

Στην περιοχή έσπευσε άμεσα πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ ενημερώθηκαν όλα τα παραπλέοντα σκάφη για συνδρομή στις έρευνες. Τελικά το σκάφος με την ανήλικη, η οποία είναι καλά στην υγεία της αν και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, εντοπίστηκε στην περιοχή «ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ» Κορώνης από λουόμενους.
Το ανήλικο κορίτσι, ηλικίας έξι ετών, παρελήφθη από οικείους της και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας για προληπτικούς λόγους.
Η σορός, αναγνωρίσθηκε από συγγενείς του άτυχου άντρα ενώ μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Καλαμάτας για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Κορώνης.
Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου